Кожному зрідка хочеться порадувати себе смачним домашнім тортом і вразити гостей найкращим десертом. Звичайно, простіше піти в магазин і купити готове ласощі. Пропонуємо поповнити навички кращими рецептами тортів в домашніх умовах, які з легкістю зможе приготувати кожна господиня.
Торт «Наполеон» в домашніх умовах
Це найбільш часто зустрічається десерт на багатьох святах, який був особливо поширений у часи Радянського Союзу.
Інгредієнти:
- згущене молоко – банку;
- цукор – 25 г;
- вершкове масло – 400 г м’яке;
- маргарин – 420 г;
- вода – 210 мл;
- борошно – 850 р.
Приготування:
- Маргарин порубати. Влити воду і засипати борошно. Підсолодити і присолити. Вимісити. Охолодити.
- Влити згущене молоко в вершкове масло. Включити міксер на максимум. Збити.
- Розрізати тісто на дев’ять частин. Кожну розкачати окремо. Пласти повинні бути дуже тонкими. Запікати кожен по п’ять хвилин. Режим 180 градусів. Так як готові пласти дуже крихкі і ніжні, діставати їх треба акуратно.
- Промазати пласт, укрити наступним. Так повторювати поки заготовки не закінчаться. Один корж необхідно подрібнити в крихту. І обсипати готовий десерт зі всіх сторін.