Банановий бісквіт – 7 покрокових рецептів

Банановий бісквіт – швидка і елементарна у приготуванні випічка. Торт має кілька варіантів, один з яких обов’язково стане улюбленою стравою на святковому столі.

Класичний банановий бісквіт

Класичний варіант десерту дуже схожий на яблучну шарлотку. Для його випічки знадобиться:

  • борошно і цукровий пісок – 1 ст.;
  • банани – 2 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • пудра з цукру для готового пирога – 2 ст. л.;
  • розпушувач – 1 ч. л.

Покрокове приготування:

  • Борошно просіяти і змішати з розпушувачем.
  • У чистому посуді збити 2 яйця, після чого додати цукор. Бажано збивати яйця і додавати солодкий компонент в кілька підходів. В кінці маса повинна помітно збільшитися в кілька разів.
  • Повільно засипати борошно в тісто і розмішувати. Грудочок не повинно бути.
  • Викласти основу для бісквіта у форму. Нарізати банани тонкими кружечками і викласти зверху. Можна трохи втиснути їх. Відразу після цього ставити форму в духовку. Пекти при 180° на протязі 40 хвилин.
  • Виймати і притрушивать пиріг цукровою пудрою тільки після того, як він трохи охолов.