Бісквітне печиво дуже смачний, ніжний і м’який десерт. Такі ласощі можна зробити будь-якої форми, кольору або розміру. Печиво буде чудово виглядати на святковому або домашнього застілля.
Класичне бісквітне печиво
Якщо ви не любитель різних добавок і начинок, спечіть класичний бісквіт.
Список продуктів:
маргарин — 50 гр;
одне яйце;
цукор — 100 гр;
борошно пшеничного сорту — 0,15 кг;
розпушувач тіста — 11 гр.
Покрокове приготування:
Розм’якшити 25 грамів маргарину.
В масло насипати цукор, додати ще 25 грамів маргарину і розбити яйце.
Збити отриману масу ложкою або блендером, до тих пір, поки не утворюється біла піна.
Поступово засипати просіяне борошно і розпушувач.
Як тільки тісто загусло і вийшло пружним, закрийте його в холодильнику на півгодини.
Розділіть тісто на багато частин і починайте надавати їм форму. Вона може бути будь-яка, в залежності від вашої фантазії: довгаста або округла.
Нагрійте духовку до температури 220 градусів.
Деко вистелити спеціальним папером для запікання і розташуйте на ній майбутнє печиво.
Готувати 7 хвилин. За цей час десерт досить пропечеться і зарум’яниться.
Загрузка...
Рецепт приготування савоярді
Вам знадобиться:
три яйця;
борошно — 150 гр;
цукрова пудра — 50 гр;
цукровий пісок — 150 гр.
Як приготувати бісквітне печиво савоярді:
Розбийте яйця, білки і жовтки покладіть в різні тарілки.
У кожну миску насипте по 75 грамів цукру і збийте з ним білки і жовтки окремо.
Збиті жовтки переливаємо в пишну масу жовтків і змішуємо їх.
Окремо проведіть борошно через сито і висипте в яйця з цукром.
Повинно вийти трохи рідкувате тісто.
Перекладіть тісто в кондитерський мішечок. За відсутністю оного можна взяти шприц.
Накрийте деко папером для запікання, змастіть її маслом.
На цей папір з мішечка видавіть смужку тіста довжиною 12 див.
Зверху її можна посипати цукровою пудрою.
Заздалегідь включити духовку, нагрів до 200 градусів.
Випікати близько 15 хвилин.
Дайте печінкою охолонути і подавайте до столу.
Бісквітне печиво у формі чоловічків
Дітям обов’язково сподобається смачне м’яке печиво у формі чоловічків.
Необхідні інгредієнти:
два курячих яйця;
борошно першого сорту — 0,1 кг;
вершкове масло — 120 гр;
цукор — 100 гр;
силіконові формочки чоловічки.
Покрокова інструкція:
З’єднуємо в загальній посуді сирі яйця і цукор.
Збиваємо масу виделкою до утворення піни.
Заздалегідь дістаємо з холодильника масло і розтоплюємо в мікрохвильовці.
Вливаємо його до яєць.
Поступово вводимо муку.
У результаті тісто має вийти не густіше сметани.
Беремо силіконові форми у вигляді чоловічків і вливаємо в них тісто.
Ставимо форми на деко.
Духовку нагріваємо до 190 градусів.
Готувати 25 хвилин.
Бісквітне печиво чоловічки можна прикрасити глазур’ю, шматочками фруктів або шоколадним сиропом.