Бомбова капуста швидкого приготування – 7 рецептів

Ароматна, повна пряного соку і хрустка капуста – популярна закуска, яка буде до місця і на повсякденному столі, і на урочистому вечері. Однак часу на підготовку квашеної закуски вистачає не завжди. У разі потреби варто знати, що бомбова капуста швидкого приготування не поступається гастрономічними якостями тієї, що приготовлена за класичною рецептурою, а готується надзвичайно легко і за короткий час.

Традиційна бомбова капуста швидкого приготування

Традиційна рецептура передбачає використання:

  • 500 г капусти білоголової;
  • великої морквини;
  • яблука;
  • часникового зубчики;
  • 120 мл води;
  • по 35 мл соняшникової олії і оцту;
  • 30 г цукрового піску;
  • 12 г солі;
  • 3 горошин перцю і лаврового листа.

Спосіб приготування:

  • Капуста шинкуется, коренеплід натирається, яблуко ріжеться кубиками, а часник подрібнюється.
  • Добре перемішаної овочевий нарізкою трамбується скляна тара.
  • У каструльку з перцем, лавровим листом, маслом, цукровим піском і сіллю вливається вода.
  • При закипанні в розсіл відправляється оцет.
  • Готовим складом заливається овочева нарізка, після чого ємність 12 годин витримується при кімнатній температурі і ще на 3 години забирається в холод.