Десерт з вишні, маскарпоне і печива

Десерт з вишні, маскарпоне і печива

Для приготування цього смачного десерту нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Лід – 6-8 кубиків;
  • Вишня – близько 200 – 300 г;
  • Маскарпоне – близько 200 р.;
  • Цукор – половина – одна ч. ложка;
  • Цукрова пудра – ч. ложка;
  • Ванільна паста – повна чайна ложка;
  • Цедра одного мандарина або клементина;
  • Печиво – 200 – 300 р.

Час приготування – близько півгодини, розрахований на невеликих, – адже все по-справжньому вишуканого і нереально смачного не буває занадто багато, адже коли багато – це вже не вишукано, – 5-6 порцій.
Візьміть лід – приготуйте його порційно. Лід потрібен для того, щоб відтінити красу стиглих вишень, їх солодкість.

Порада: ніколи не купуйте вишню не спробувавши, з’їжте одну. Якщо вони соковиті і кислуваті або просто-напросто смачні, тільки тоді діставайте гаманець.

Отже, візьміть вишню і розкладіть на льоду. Це робиться заради краси і температури.
Кисло-солодка вишня готова вибухнути свіжим смаком. Хочете вразити друзів? Покладіть ягоди на лід, вони охолонуть, і в роті будуть просто танути! З вишнею подайте класичне блюдо, яке, мабуть, всім знайоме – це сир маскарпоне. Сир можна підсолодити цукром і ваніллю.
Просто візьміть і змішайте все в мисці. Маскарпоне – це один з найвідоміших сирів світу, майже крем, і куди б ви його не додали, смак буде божественний.

 

  • Додайте туди трошки молока, оскільки необхідно зробити його більш рідким і легким.
  • Якщо ложкою перемішувати важкувато, то Ви завжди можете взяти віночок.
  • Перемішуйте, поки не отримаєте такий крем, при необхідності додайте ще молока.
  • Далі додаємо близько столової ложки цукрової пудри, щоб підсолодити маскарпоне і щоб усі знали, що це саме десерт.
  • Тепер додайте ванільну пасту, її теж не важко знайти в супермаркеті, вистачить однієї чайної ложки з гіркою.
  • Відмінна річ, у неї прекрасний аромат і в ній маленькі шматочки ванілі. Замість того щоб купувати стручок ванілі і натирати, простіше купити цю пасту, так набагато зручніше.
  • Додайте цедру одного мандарина або можете навіть взяти клементін. Навіть крихітне кількість цедри може повністю змінити смак страви.
  • Отже, в чому задум цього десерту? Коли вже все перемішано, ви берете крижану вишеньку, відриваєте черешок, обмакиваете в крем. Ну власне все, легкий, але насичений смак з відтінком ванілі і мандарина.
  • У вас є дві частини десерту, тепер додайте третю – це те, що можна буде вмочати в крем, тобто печиво. Заходячи в супермаркет чи магазин, шукайте на прилавку французьке, італійське або англійське бісквітне печиво.
  • Покладіть все в гарний посуд і подайте на стіл.
  • Дивіться також:  Вершково-сирний крем | Смачний рецепт

    Десерт готовий, насолоджуйтеся!