Десерти на Новий Рік 2016 з фото

Сьогодні ми познайомимо Вас з кількома варіантами не таких вже й складних, але при цьому досить смачних і дуже оригінальних рецептів приготування десертів.

Спробуйте приготувати – багато часу не займе, а стіл може приємно урізноманітнити.

 

Отже, рецепти десертів на Новий Рік мавпи 2016

Вушка

Час приготування: близько півгодини – 40 хв, розрахований приблизно на 8 порцій.

Інгредієнти

Нам знадобляться:

  • Борошно – приблизно 2 склянки, скільки вбере в себе тісто;
  • Яйця – 1 шт.;
  • Кисле молоко – 0,75 ст.;
  • Цукор – 1 ст. ложка цукру;
  • Сода питна – на кінчику ложки;
  • Топлене масло – 2 ст. ложки топленого масла,
  • Сметана – 5 ст. ложки;
  • Протерті ягоди – приблизно 5 ст. ложок протертих ягід.

Змішати борошно, кисле молоко – у половину від кількості молока всипати, поступово розмішуючи, щоб не було грудочок, борошно, потім додати решту молока, соду, цукор і яйця, вимісити тісто, тонко розкачати його, нарізати ромбиками.

Потім протилежні кінці ромбів слід з’єднати і защипнути.

Отримані таким чином вушка викласти на деко, змащене жиром і випекти в духовці.

Подавати гарячими зі сметаною, змішаною з протертими ягодами – малиною, чорницею, брусницею, ожиною, лохиною, полуницею, смородиною і т. д.

З тим же варіантом підливи Ви можете запропонувати своїм гостям і домочадцям:

Млинці, або ж вівсяні млинці, їх рецепти ми постараємося також представити Вашій увазі, або ж

Загрузка...

Оладки з яблуками

Час приготування: близько півгодини, розрахований приблизно на 6 порцій.

Інгредієнти

  • Борошно – 2 склянки;
  • Яблука – 2-3 стиглих, соковитих яблука;
  • Кисле молоко або кефір – 0,75 склянки
  • Яйця – 1 шт;
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Харчова сода – на кінчику ч. ложки;
  • Олія для смаження.

Яблука (разом зі шкіркою) подрібнити на крупній тертці, додати збите з цукром яйце, половину загальної кількості кислого молока, соду, всипати, поступово розмішуючи, борошно – щоб не було грудок, добре вимісити і лише потім довести до загального обсягу молока або кефіру.

На попередньо розігріту сковороду викласти ложкою невеликі коржі, обсмажити до легкого підрум’янення, не пересмажуючи оладки з обох сторін.

Оладки, приготовані за цим рецептом, дуже ніжні на смак і щільності, вони можуть бути политі соусом, рецепт якого наведений вище і подані відповідним чином, вони можуть стати прекрасним доповненням Вашого меню.

Також, продовжуючи яблучну тему, хотілося б поділитися кількома цікавими рецептами печених яблук.

Рецепти десертів на Новий Рік

Яблука печені з брусницею

Час приготування: близько півгодини, розрахований приблизно на 8 порцій.

Нам знадобляться:

  • Яблука – 8 середніх апетитних яблук;
  • Брусниця – 1 склянка;
  • Цукор – 0,5 склянки цукру;
  • Цукрова пудра – 2 ст. ложки.

Яблука слід ретельно помити і видалити серцевину, брусницю помити, підсушити трохи і змішати з цукром. Поглиблення заповнити брусницею, змішаної з цукром.

Таким чином підготовлені яблука слід укласти на деко, підлив трохи води, щоб яблука не потріскалися, і запекти в духовці.
При подачі на стіл посипати цукровою пудрою. До печених яблук можна подати молоко.

Яблука, фаршировані сиром

Час приготування: близько півгодини, розрахований приблизно на 6 порцій.

Нам знадобляться:

  • Яблука – 4 штуки стиглих, соковитих яблук;
  • Сир – близько 100 м;
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Яйця – 3 шт.;
  • Варення – 4 ст. ложки;
  • Ванілін або кориця – за смаком, близько пів стандартного пакетика.

Яблука слід ретельно помити, видалити серцевину. Сир протерти до стану однорідної маси, у протертий сир слід додати яйця, попередньо в піну розтерті з цукром, ваніліном або корицею, ретельно перемішати.

Цією масою слід заповнити яблука, поверхню начинки змастити збитим яйцем.

Також викласти яблука на сковороду, підлити трохи води і запекти в духовці.

При подачі на стіл яблука гарно і акуратно полити улюбленим варенням – вишневим, смородиновим, малиновим.

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...