Фарш для біляшів – 7 рецептів, як приготувати соковитий і смачний фарш

Фарш для біляшів можна приготувати по-різному і тільки якщо зробити це правильно з додаванням потрібних продуктів він стане шалено смачним, ніжним і соковитим.

Соковитий фарш для біляшів – класичний рецепт

Дуже соковитий фарш для біляшів можна приготувати, скориставшись найпростішим традиційним рецептом.

Необхідні інгредієнти:

  • приблизно півкілограма будь-якого фаршу;
  • спеції на свій смак, зазвичай використовується сіль і перець;
  • одна цибулина;
  • близько склянки молока.

Процес приготування:

  • У ємність викладіть вибраний фарш, додайте до нього цибулю дуже дрібно нарізаний або ж пропущений через блендер.
  • Присипте все спеціями, влийте молоко, добре відбийте масу про миску або стіл.
  • В результаті у вас повинна вийти не занадто густа начинка, тільки в цьому випадку вона вийде соковитою.