Фарш для мантів – 8 рецептів, як зробити соковитий фарш для смачних мантів

Улюблена страва азіатських народів – манти. Їх готують з різноманітними начинками. Але що б вони вийшли смачними необхідно правильно готувати фарш для мантів.

Класичний рецепт фаршу

Традиційно в манти додають бараняче м’ясо. Для соковитості використовують курдючне сало.

Інгредієнти:

  • перець;
  • баранина – 550 г;
  • баранячий жир – 55 г;
  • сіль;
  • цибуля велика – 3 шт.

Приготування:

  • Порубати баранячий шматок. Для цих цілей використовуйте гострий ніж. Шматки повинні вийти максимально дрібними.
  • Цибулю нашаткувати. Шматочки потрібні дрібні. Надіслати до баранині. Посипати сіллю. Додати перець. Перемішати.
  • Жир посікти. Змішати з баранячими шматочками. Розмішати.

Зі свининою та яловичиною

Не менш смачним виходить змішаний фарш. Щоб начинка вийшла соковитою, використовуйте жирний шматок свинини.

Інгредієнти:

  • червоний перець;
  • яловичина – 350 г;
  • цибуля – 2 великі;
  • сіль;
  • жирна свинина – 350 р.

Приготування:

  • Нагострив краще ніж. Дуже дрібно порубати м’ясні шматки. Теж саме зробити з цибулинами.
  • Посипати червоним перцем. Підсолити. Перемішати.