Фаршировані крабові палички — 7 рецептів

Оригінальний варіант холодної закуски — фаршировані крабові палички. Вони подаються до столу з різними начинками. Дуже смачними виходять такі палички і в хрусткому клярі.

Крабові палички, фаршировані сиром і часником

Інгредієнти: 80 г напівтвердого сиру, 7 великих охолоджених крабових паличок, 2-4 часникового зубчики, 1,5 ст. ложки легкого майонезу, сіль.

  • Сир дуже дрібно треться і з’єднується з розчавленим свіжим часником. Додається трохи підсолений майонез.
  • Кожна паличка акуратно розкручується. Щоб зробити це було просто, потрібно вибирати якісний соковитий і м’який продукт.
  • Отримані пласти промащуються сирної пікантною начинкою.
  • Заготовки згортаються назад.

Отримані крабові палички, фаршировані сиром і часником, подаються гостям охолодженими.

Загрузка...

Рецепт з печінкою тріски

Інгредієнти: 9-11 соковитих крабових паличок, 130 г печінки тріски (консерви), дрібна сіль, заздалегідь 2 відварених яйця, суміш перців, великий плавлений сирок.

  • Печінка тріски виймається з банки і гарненько розминається виделкою. Щоб зробити начинку більш ніжною та м’якою, можна додати до неї трохи масла з тієї ж ємності.
  • До печінки відправляються дрібно терті яйця і плавлений сир. Щоб останній було зручно подрібнювати, варто його попередньо підморозити.
  • Начинка ретельно перемішується, підсолювати і перчится за смаком. Деякі кулінари додають в неї ще й легкий майонез або сметану. Але це додаткові інгредієнти.
  • Охолоджені палички акуратно розгортаються і промащуються сумішшю з попереднього кроку. Далі вони згортаються назад і приблизно на годину відправляються на холод.

Далі готова закуска розрізається навпіл і подається до столу зі зручними шпажками.

Апетитна закуска в клярі

Інгредієнти: 290 г охолоджених крабових паличок, 1 мал. ложка соку лимона, плавлений сирок, майонез, свіжий кріп, сіль, пара зубків часнику, мелений чорний перець, велике яйце, 80 г просіяного борошна, 90 мл нехолодного молока, дрібку харчової соди.

Спробуйте також:  Кіш з куркою і грибами – 6 рецептів, як приготувати французький пиріг Кіш

  • Для початку потрібно зайнятися кляром. В зручну миску виливається нехолодну молоко. В ньому розчиняється сіль, сода і перець. Далі додається трохи збите яйце і просеянная борошно. Остання всипається невеликими порціями.
  • Після ретельного перемішування в ємності повинен виявитися досить густий кляр.
  • Для начинки дрібно треться плавлений сирок, до нього додається майонез, подрібнений кріп і роздавлений свіжий часник. Маса за смаком солиться і перчится.
  • Палички краба акуратно розгортаються, змащуються начинкою і загортаються назад рулетиком. Кожна окрема заготівля розрізається на 2 частини.
  • Шматочки паличок умочують в тісто і обсмажують з двох сторін на розігрітій олії. Закуска готова викласти на серветки, щоб прибрати надлишки масла.

Отримані крабові палички в кляре також подаються гостям охолодженими.

Начиняємо крабові палички шпротами

Інгредієнти: 160 г шпротів в олії, 16-17 охолоджених крабових паличок, зубчик часнику, плавлений сирок, 3 великих варених яйця, сіль, легкий майонез.

  • Палички акуратно розмотуються і готуються до фаршированию.
  • Варені яйця і сирок подрібнюються за допомогою середньої терки. До цих інгредієнтів додається підсолений майонез з подрібненим часником. Начинка добре перемішується.
  • Вийшла сирно-яєчної сумішшю намазуються палички. Зверху кожної з них укладається рибка без масла.
  • Заготовки назад згортаються рулетиками.

Фаршировані палички укладаються на плоску тарілку, покриваються харчовою плівкою і на деякий час прибираються в холодне місце.

З грибами

Інгредієнти: 28 м’яких соковитих крабових паличок, 2 шт. ріпчастої цибулі, 3 великих варених яйця, півкіло свіжих печериць, жменя сухарній крихти, майонез, сіль.

  • Цибулю і гриби довільно подрібнюються. Чим мініатюрніша вийдуть їх шматочки, тим смачніше буде готова закуска.
  • Цибулю з грибами до готовності обсмажують на розігрітому маслі. Маса солиться. Можна за смаком додати в неї будь-які приправи.
  • З цибульно-грибною масою змішуються дрібно терті яйця і майонез.
  • Охолоджені палички акуратно розгортаються в рівні пласти і рівномірно покриваються начинкою з попереднього кроку.
  • Заготовки назад згортаються рулетиками.
  • Кожна паличка змащується майонезом, обвалюється в сухарній крихті з усіх боків і добре обсмажується в маслі, що залишився після приготування начинки.
Спробуйте також:  Тісто для лазаньї — 6 рецептів приготування листів для лазаньї

Готову закуску можна подавати як холодної, так і гарячої.

З сиром і зеленню

Інгредієнти: 8-9 шт. крабових паличок, пучок свіжої петрушки і кропу, 110 г сиру, велика ложка жирної сметани, сіль, суміш мелених кольорових перчиком, 1 зуб. свіжого часнику.

  • Сир виделкою гарненько розтирається з жирною сметаною. До майбутньої начинці додається дрібно рубана зелень і вичавлений часник. Кількість останнього потрібно регулювати за смаком всіх домашніх. Начинка присаливается і перчится.
  • Кожна крабовая паличка акуратно розгортається. На отримані пласти невеликими порціями викладається начинка.
  • Заготовки згортаються рівними рулетиками.

Палички навскоси розрізаються навпіл, прикрашаються свіжим кропом і подаються до столу.

З плавленим сиром і яйцем

Інгредієнти: 260 г крабових паличок, невеликий пучок свіжого кропу, легкий майонез, велике варене яйце, 90 г плавленого сиру, 2-3 зубки часнику, сіль.

  • Сирок ненадовго забирається в морозилку, після чого натирається на тертці з середніми або великими отворами.
  • Кріп промивається, просушується і дрібно рубається гострим ножем.
  • Часник чиститься і пропускається через прес.
  • Варене яйце дрібно треться.
  • Всі підготовлені компоненти майбутньої начинки з’єднуються і заправляються підсоленим майонезом.
  • Сумішшю наповнюються розгорнуті палички і знову скручуються акуратними рулетами.

Закуску можна відразу подавати до столу.

Загрузка...