Фаршировані курячі ніжки – 7 рецептів приготування

Фаршировані курячі ніжки – не тільки смачне і ситне блюдо, але ще і дуже ефектне. Воно стане гідною прикрасою святкового столу багатого і приємно вразить усіх гостей. Начинки для такого частування можна вибирати самі різні.

Фаршировані курячі ніжки з овочами в духовці

Склад продуктів: по 30 г відвареної моркви і свіжого болгарського перцю, по 40 г стручкової квасолі і свіжого зеленого горошку, 2 великих стегенця, сіль, свіжий часник, паприка солодка.

  • З стегенець дуже акуратно знімається шкірка, щоб її не пошкодити. Для цього потрібно просуватися пальцями між шкірою і м’ясом, рухаючись зверху вниз.
  • У підсумку повинна залишитися тільки мініатюрна кісточка знизу, на якій і буде кріпитися шкурка. Інша кістка викидається. Попередньо з неї зрізати все м’ясо.
  • Овочі і курятина дрібно ріжуться, солятся, присипаються приправами. До них додається роздавлений часник. Вбивається яйце.
  • Готовим фаршем з м’яса і овочів начиняється шкірка. Її краю надійно закріплюються зубочистками.
  • Фаршировані курячі ніжки готуються в духовці на деку під фольгою близько півгодини при невисокій температурі.