Фаршировані макарони черепашки – 7 рецептів пасти

Фаршировані макарони черепашки – одне з найсмачніших страв італійської кухні. Вони ідеальні як для обіду, так і для вечері. А для начинки підійдуть практично будь-які продукти.

Фаршировані макарони – черепашки з фаршем

Макарони черепашки з фаршем в духовці – страва з чудовим смаком, не віднімає багато часу.

Необхідні продукти:

  • близько 400 грам фаршу;
  • одна цибулина;
  • упаковка макаронів черепашок;
  • спеції за смаком;
  • дві ложки томатної пасти;
  • 100 грам сиру.

Процес приготування:

  • Для початку потрібно відварити конкильони, тобто макарони. Доводити до повної готовності їх не потрібно, потримайте в воді половину зазначеного часу.
  • Поки вони готуються, зробіть фарш, перемішайте його з подрібненою цибулею, всипте приправи за смаком.
  • Отриманої м’ясною сумішшю заповніть макарони і приберіть їх у форму для приготування.
  • В іншій ємності змішайте томатну пасту з невеликою кількістю звичайної води, можна посолити або додати інші приправи. Цим соусом залити черепашки і прибрати в нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин, а за деякий час до закінчення приготування посипати зверху сиром.