Фарширований перець – 10 рецептів на будь-який смак

Фарширований різними начинками перець часто є самостійним блюдом, що поєднує гарнір, салат м’ясний інгредієнт. Для поліпшення смакових якостей рекомендує подавати зі сметаною, кетчупом і великою кількістю свіжої зелені.

Варто відзначити, що перець є ідеальною формою для наповнення. В якості начинки може бути використаний фарш будь-якого виду, різні крупи та овочі, а також гриби і сир. Варіантів настільки багато, що при бажанні можна готувати фарширований перець практично кожен день. Тим більше що основний продукт містить величезну кількість корисних для організму мікроелементів і вітамінів, а страви на його основі виходять хоч і поживними, але при цьому дієтичними.

Якщо говорити про калорійності фаршированого перцю, то вона повністю залежить від використовуваних інгредієнтів. Адже сам болгарський перець містить не більше 27 ккал. Середній показник калорійності 100 г перцю, фарширований рисом і м’ясним фаршем знаходиться на рівні 180 ккал. Причому якщо взяти жирну свинину, то показник буде набагато вищою, якщо пісну яловичину, то природно нижче. Наприклад, при використанні курячого філе можна отримати блюдо з калорійністю 90 одиниць, якщо ж додати до нього сир, то показник збільшиться до 110 і т. д.