Фунчоза по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Термін в кулінарії фунчоза вже давно ні на кого не секрет — це рисова локшина, дозволяє зробити наш раціон багатшими. Корейська кухня завоювала популярність вже давно. Поєднання ніжною на смак фунчозы і гостроти пікантних приправ виграють серед інших страв. Готується фунчоза по-корейськи дуже просто, легкі рецепти дозволять робити її за лічені хвилини!

Заправка для фунчозы по-корейськи

Кухня Кореї передбачає достатню кількість приправ в рецептах. З ароматними добавками можна експериментувати, регулюючи їх на свій смак. Однак існують традиційні продукти, які потрібно обов’язково додавати при приготуванні заправки для фунчозы.

В торгових центрах пропонують готовий склад, але ви можете зробити це самі.

Необхідний продуктовий набір:

  • класичний соєвий соус — 30 г;
  • винний або рисовий оцет — 25 г;
  • цукор-пісок — 1 ложка;
  • кухонна сіль — за смаком;
  • чорний і пекучий перець.

Кроки виконання:

  • Соєвий соус змішати з оцтом в скляній ємності.
  • Розчинити у складі цукор і сіль.
  • Всипати перець, відкоригувати гостроту на свій смак.
  • Перелити заправку в скляний посуд, зберігати в холодильнику до 4 тижнів.

Завдяки заправці ви можете приготувати закуску в будь-який час, витративши мінімум часу.