Гарбуз в мультиварці – 11 рецептів приготування

Страви з гарбуза в мультиварці відрізняються відмінним смаком і корисними властивостями. Адже, як відомо, кухонний помічник здатний зберегти безліч вітамінів, що містяться в овочах і фруктах, на відміну від традиційних способів приготування.

Гарбуз, запечена в мультиварці

В якості міри інгредієнтів використовуються мультистаканы.

Що знадобиться:

  • гарбуз – 0,5 кг;
  • слив. масло;
  • цукор.

Ретельно промийте гарбуз, видаліть серцевину разом з насінням. Їх краще зберегти і висушити, так як це теж дуже корисний продукт. Наріжте гарбуз шматочками середнього розміру, не очищаючи її попередньо від шкірки.

Розрахуйте кількість масла так, щоб його вистачило на змазування дна чаші. Викладіть туди гарбуз, щільно притискаючи шматочки один до одного, шкіркою вниз. Влийте 3 столових ложки води і посипте довільною кількістю цукру, якщо хочете отримати солодке блюдо. Закрийте кришку пристрою. Гарбуз, запечена в мультиварці, готується на програмі «Випічка» протягом півгодини.