Голубці в мультиварці – 7 рецептів приготування

Таке блюдо дуже просто і швидко готується до «розумної каструлі». Заготовки з капусти з начинкою в ній виходять ніжними і соковитими. Далі опубліковані найпопулярніші рецепти голубців в мультиварці.

Класичні голубці в мультиварці

Фарш підійде з будь-якого м’яса. Краще взяти складовою – 650-750 грам. Інші інгредієнти: 2 морквини, 2 вилка капусти, мультиварочный склянку сухого рису, 2 цибулини, сіль, 3 столові ложки томатної пасти.

  • Розм’якшуються цілі листя капусти по 2-3 шт. в мікрохвильовій печі. Можна робити це і в каструлі з киплячою водою.
  • Рис промивається до гарячої води і відварюється до м’якості в програмі випічки.
  • Готова крупа промивається і з’єднується з фаршем.
  • Для заправки страви у програмі смаження страхуються цибуля і морква на олії.
  • Всередину капустяних листочків укладається начинка з крупи і м’яса. Заготовки загортаються конвертиками або трикутниками.
  • Всі голубці укладаються в ємність. Між шарами висипається овочева піджарка.
  • Зверху продукти заливаються водою, змішаної з томатною пастою і сіллю.

Режим «Гасіння» включається на 120 хвилин.