Готуємо пісні млинці з яблуками

Млинці пісні можна їсти в будь-який день, адже в них не містяться продукти, які заборонені під час посту. В їх склад не входять яйця, молоко і сметана. Тісто для них можна готувати на прісній або дріжджовий основі. Також за основу можна взяти звичайну воду. Пісні млинці готуються з борошном, водою, сіллю, цукровим порошком і рафінованою олією. Із-за присутності в складі масла готуватися вони повинні тільки в суботу або неділю. За основу можна взяти воду, відвари з овочів або круп, мінеральну сильногазований воду. Для тесту можна поєднувати різні види борошна.

Пісні млинці можна фарширувати різною начинкою. Солодкі начинки можна готувати з додаванням джему, сиропу, меду або варення, сухофруктів, запаренных або перемелених з допомогою блендера з медом або цукровим порошком, солодкої гарбуза, припущеної на сковорідці з цукром, яблук, бананів, груш, ягід, ківі, ананасів або інших фруктів у вигляді пюре, подрібнених горіхів або кокоса. Для несолодких начинок можна взяти: картопляне пюре, гречку і гриби, тушковану капусту, гриби з цибулею, баклажани і кабачки у вигляді рагу.

Рецепт пісних млинців з яблуками

Час приготування – півтори години.

Кількість порцій – 15 шт.

Склад продуктів для пісних млинців з яблуками:

  • Борошно – 1 склянка.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • 50 мл рафінованої олії.
  • Кілька склянок борошна.
  • Мед – 100 гр.
  • Яблука – 3 шт.
  • Сода.
  • Кориця.
  • Сіль.

Приготування пісних млинці з яблуками

Для приготування тіста потрібно змішати борошно з сіллю, цукровим порошком, содою і маслом. Тісто потрібно залишити настоятися, а потім знову збити.

Сковорідка змащується маслом і розігрівається на максимальному вогні. Розподіляємо тісто по сковороді і обсмажуємо одну сторону млинчика протягом хвилини, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону. Млинець змащуємо медом.

Для начинки яблука подрібнюються на крупній тертці, посипаються цукром і корицею і відправляються на плиту. Суміш тушкуватися 5 хвилин, постійно перемішуючи.

Фаршируємо млинці сумішшю і викладаємо у форму для запікання. Млинці випікаються 60 хвилин в розігрітій духовці.

Пісні млинці на воді

Основою для пісних млинців є вода. З допомогою додавання мінеральної газованої води вони стають з дірочками. Якщо за основу береться звичайна вода, то робимо дірочки за допомогою соди і лимонного соку (кислоти) або дріжджів.

Час приготування – півгодини.

Порції – 10.

Склад продуктів для пісних млинців на воді:

  • Кілька склянок води.
  • Борошно – півтори склянки.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль.
  • Кислота лимонна.
  • Сода.
  • 3 ст. л. олії рафінованої.

Приготування пісних млинчиків на воді

Вода розмішується з сіллю і цукром. Потім у неї всипається просеянная борошно і перемішують до однорідності.

В окремій чашці сода гаситься за допомогою лимонного соку або кислоти, яка розводиться в двох столових ложках води.

Гашене сода додається в тісто. Інгредієнти перемішуються. Має відбутися утворення бульбашок. Вливається масло і тісто ще раз перемішується.

Пісні млинці на воді є відмінним десертом або ситним блюдом. До них можна зробити картопляну або іншу начинку.

Загрузка...

Пісні млинці на мінеральній воді

Витрата по часу – 30 хв.

Порції – 10.

Склад продуктів для пісних млинчиків на мінеральній воді:

  • Половина літра газованої мінеральної водички.
  • Борошно – півтори склянки.
  • Сіль.
  • Цукор – 3 ч. л.
  • 2 ст. л. олії.

Приготування пісних млинчиків на мінеральній воді

У ємності змішується цукор з сіллю, маслом і водою з допомогою віночка або міксера. До них повільно всипається просеянная борошно. Для видалення грудок, тісто активно збивається. Сковорідка змащується маслом і ставиться розігріватися на вогонь. Потім випікаємо млинці.

Фруктовий або ягідний джем зробить млинці ще смачніше.

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...