Грибний суп з заморожених грибів, рецепт з фото

У заморожених грибах зберігаються багато корисні речовини і вітаміни. Суп з таких грибочків має чудовий смак і високу поживність. Суп із заморожених грибів зможе урізноманітнити ваше зимове меню і наповнить будинок незабутнім ароматом. У заморожених грибах міститься рослинний білок, вуглеводи і клітковину, тому вони відмінно підвищують енергію людини. Під час здорового способу життя можна регулярно вживати гриби для збалансованого харчування.

Грибний суп рецепт із заморожених грибів має багато переваг:

1. Для приготування грибочків витрачається мало часу.
2. При самостійній заморожуванню, в супчик відправляться відразу гриби і заморожений бульйон.
3. Суп з замороженими грибочками виходить дуже смачним, поживним, а також ситним. Щоб надати йому густоту можна додати до інгредієнтів борошно або крупу, а також ароматні галушки, галушки або кнедлики. Для збільшення калорійності в супчик рекомендується додавати плавлений сирок.

У кожної господині є свій улюблений рецепт приготування супу з заморожених плодів. Хтось віддає перевагу готувати суп-пюре або прозорий суп, а хтось розбавляє бульйон борошном і крупами, сиром, часником або квасолею.

Рекомендації як зварити грибний суп із заморожених грибів:

1. Перед приготуванням гриби бажано розморозити і замочити на деякий час в прохолодній водичці. Після цього вони варяться близько 10 хвилин. Завдяки цій процедурі можна прибрати залишки піску, неприємні присмаки і нехороші речовини.
2. При самостійній заморожуванню рекомендується відварити гриби перед цією процедурою, щоб вони краще збереглися і швидше приготувалися надалі.
3. Для поживності і ситності супу, його можна розбавити рисової або перловою крупою. Крім цього, досвідченими господинями для густоти в суп додається борошно.

Суп з замороженими грибами рецепт

Час приготування – 1 ч.
Кількість порцій – 6.

Дивіться також:  Суп з сушених білих грибів, рецепт з фото

Склад продуктів для супу з замороженими грибами:

1. 300 г заморожених грибів.
2. 2 морквини.
3. 2 цибулини.
4. 1 ст. л. манної крупи.
5. 4 картоплини.
6. 3,5 л води.
7. 50 г масла вершкового.
8. Зелень.
9. Сметана.
10. Сіль.

Як приготувати грибний суп із заморожених грибів

Гриби залишаємо на півгодини, щоб вони трохи розморозилися. Потім висипаємо їх у каструлю з водою і ставимо на маленький вогонь приблизно на 20 хвилин. В цей час займаємося картоплею. Вона нарізається кубиками і відправляється до грибів.
Цибулю нарізати на дрібні шматочки. Морквина натирається за допомогою терки. Обсмажуємо овочі на сковороді, попередньо змащену вершковим маслом. Лук повинен стати золотистого кольору. Обсмажені овочі додаємо до інгредієнтів в каструлю, солимо, приправляємо спеціями і варимо ще трохи.
Суп розмішується зі столовою ложкою манки і вариться ще близько 3 хвилин. В кінці страву посипаємо зеленню. Подавати суп можна порційно зі сметаною. Він обов’язково сподобається і дорослим, і навіть маленьким діткам.