Яблучне печиво – 7 найбільш смачних рецептів

Яблучне печиво – чудове доповнення до чашки гарячого чаю чи свіжого молока. Цей вид домашньої випічки може стати хорошим частуванням для друзів або просто чудовим початком дня.

Найсмачніше яблучне печиво

Існує багато цікавих рецептів, за допомогою яких можна зробити яблучне печиво. Але є один варіант, з яким впорається навіть той, хто вперше вирішив спробувати свої сили в кулінарії.

У цьому випадку знадобляться наступні продукти:

  • 4 сирих яйця;
  • 3 свіжих яблука;
  • 200 грам вершкового масла;
  • по 1 пакетику розпушувача і ванільного цукру;
  • 0,5 кілограма пшеничного борошна;
  • 150 грам цукрового піску.

Для посипання:

  • цукрова пудра.

Щоб правильно приготувати таке печиво, потрібно чітко виконувати наступні дії:

  • Яйця розбити в миску, а потім добре розтерти їх з звичайним і ванільним цукром.
  • Ввести розтоплене масло.
  • Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Додати їх до загальної маси і ретельно перемішати. Для роботи краще використовувати звичайну ложку.
  • Яблука вимити, очистити від шкірки і видалити серцевину. М’якоть потерти на тертці з великими отворами.
  • Цю подрібнену масу додати до інших компонентів і акуратно все це перемішати.
  • Деко вистелити пергаментом.
  • Відсадити на нього тісто, викладаючи масу невеликими гірками тій же їдальні ложкою. Відстань між заготівками повинно бути не менше 2 сантиметрів. Це робиться для того, щоб вироби не злипалися, так як в процесі випікання вони будуть збільшуватися в об’ємі.
  • Відправити деко в духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин.

Ароматне печиво з приємною рум’яною скоринкою можна відразу подавати до столу. Весь процес займає не більше півгодини. Тому таку випічку при бажанні можна робити хоч кожен ранок.