Яблука з сиром, запечені в духовці – 7 рецептів приготування смачного і корисного десерту

Якщо ви на дієті або не хочете вживати борошняні продукти, то яблука, з сиром запечені в духовці – саме для вас. Десерт виходить досить солодким, ситним і корисним.

Дієтичні яблука з сиром, запечені в духовці

Дієтичні рецепти не завжди виправдовують очікування, адже страви готуються з малокалорійних і найчастіше корисних, а не смачних інгредієнтів. Але це ласощі обов’язково вам сподобається.

Необхідні продукти:

  • 100 грам сиру;
  • ванілін на свій смак;
  • три яблука;
  • дві ложки родзинок.

Процес приготування:

  • Яблука добре промийте, видаліть з них верхівку і виріжте середину, так, щоб всередині фрукта утворилося порожній простір.
  • Змішайте сир з родзинками і ваніліном.
  • Цією масою наповніть яблучні заготовки і приберіть в прогрітий до 200 градусів духовку приблизно на 25 хвилин.