Яблука запечені в духовці, рецепт з фото

Запечені яблучка виходять не тільки шалено смачними, але і дуже корисними. Їх можна їсти в будь-який час доби, як ввечері, так і з ранку. Так і святкове застілля тільки виграє від наявності такого чудового десерту. З яблуками можна запікати сметану, мед, фарширувати сирною начинкою з родзинками, додавати до них багато корисні та смачні продукти. Страва дуже популярна завдяки своїм смаковим якостям і простоту в приготуванні. З правильно підібраними інгредієнтами запечені яблука прикрасять будь-який стіл.
Яблука, які запікаються в духовці – це дієтичний продукт. Особливо вони корисні для людей похилого віку та дітей, оскільки завдяки м’якій консистенції яблук виявляється позитивний вплив на кишечник і взагалі весь людський організм. У процесі запікання в яблуках не тільки зберігаються вітаміни, але також відбувається утворення нових корисних складових. Такі яблучка іноді навіть корисніше, ніж свіжі фрукти.
Печені яблука містять багато калію, що перешкоджає затримці води в організмі і появи зайвого жиру. Таку страву можна вживати під час дієти для скидання зайвої ваги. Якщо регулярно вживати яблука поліпшується обмінний процес, розгладжуються дрібні зморшки, підвищується тонус м’язів.