Яблука, запечені в мультиварці | Рецепт з фото

Для тих, хто хоче порадувати своїх діток, та й себе, смачним і корисним десертом, запечені яблука в мультиварці – ідеальний варіант. Найбільша перевага цієї страви в тому, що воно завжди виходить. До того ж для його приготування не потрібно витрачати багато часу і застосовувати спеціальні кулінарні навички. Але головне те, що запечені яблучка застосовуються в багатьох дієтах і не викликають алергію. І все ж, як запекти яблука в мультиварці? Про це розповість стаття нижче.

 

Рецет запечених яблук в мультиварці

 

На приготування цієї страви ви витратите всього лише 30 хвилин і наступні інгредієнти:

  • яблука улюблених сортів – 10-13 шт.,
  • цукор і кориця за смаком,
  • цукрова пудра і кілька листочків м’яти для прикраси.

Для начинки:

  • 50 гр. чорносливу і стільки ж кураги,
  • мед за бажанням і за смаком.

Для сирної начинки:

  • 100 гр. твердого найбільш солоного сиру.

Кількість порцій відповідає кількості яблук.