Загрузка...

Як приготувати фарширований перець? 10 смачних рецептів

Апетитне блюдо з надзвичайним смаком та ароматом, яке просто готується – це фарширований перець. У традиційному варіанті приготування в російській кухні для фарширування використовують суміш фаршу і рису. Але можна готувати начинку з ягід, грибів, риби, капусти, крупи, макаронів, використовуючи різні соуси. Як приготувати фарширований перець, щоб він вийшов смачним, дізнаєтесь у цій добірці.

Перець, фарширований фаршем і рисом — класичний рецепт

Це знайомий і звичний варіант приготування. Перець готується швидко, і виходить смачним і ароматним.

Для фарширування підходить перець будь-яких сортів і розмірів, але перевагу слід віддавати великим, м’ясистим плодам.

Особливий аромат додадуть страві терта морква і нашатковану цибулю. Рисову крупу необхідно заздалегідь відварити і додати у фарш. Коли рис буде сирим, він не встигне дійти в процесі приготування.

Інгредієнти:

  • приправа;
  • перець болгарський – 7-8 шт.;
  • сіль;
  • свинина – 600 г;
  • лаврушка;
  • цибуля – 2 цибулини для фаршу;
  • зелень;
  • паста томатна – 6 ч. ложок;
  • часник – 2 зубки для фаршу;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 2 цибулини;
  • рис – стакан;
  • яйце – 1 шт.;
  • зелень.

Приготування:

  • Овоч промити. Гострим ножем по колу вирізати плодоніжку. Прибрати насіння.
  • Моркву почистити. Взяти тертку крупного помелу. Натерти.
  • Зняти лушпиння з цибулин. Нашаткувати.
  • Розжарити сковорідку. Помістити цибулю з морквою. Обсмажити з використанням олії соняшникової.
  • Рис відварити, він повинен бути злегка не доварили.
  • Готуємо фарш.
  • М’ясо нарізати. Цибулю, часник очистити. Нарізати.
  • В м’ясорубку помістити цибулю, м’ясо, часник. Перекрутити.
  • В отриману масу влити яйце.
  • Покласти рис.
  • Додати обжарку.
  • Підсолити. Перемішати.
  • Засипати спеції. Все змішати.
  • Помістити начинку перець.
  • Взяти високу каструлю.
  • На дно влити олію соняшникову.
  • Покласти перець горошком, лаврушку.
  • Викласти перчик. Залити гарячою водою практично до висоти перців.
  • Почекати поки закипить.
  • Влити томатну пасту.
  • Підсолити.
  • Додати спеції.
  • Накрити кришкою.
  • Протушкувати годину.
  • Перед подачею прикрасити зеленню.
  • В мультиварці

    Фаршировані перці в мультиварці, виходять особливо ніжним, ідеально погашеним стравою.

    Інгредієнти:

    • перець болгарський – 6-7 шт.;
    • спеції;
    • філе куряче – 400 г;
    • перець чорний мелений;
    • рис – стакан;
    • сіль;
    • цибуля – 2 цибулини;
    • болгарський перець для соусу – 1 шт.;
    • морква – 2 шт.;
    • цибуля – 1 цибулина для соусу;
    • часник – 2 зубки;
    • вода – 750 мл;
    • паста томатна – 6 ч. ложок.

    Приготування:

  • Зняти лушпиння з цибулин. Нашаткувати.
  • Моркву почистити. Подрібнити.
  • Філе дрібно порізати.
  • Помістити продукти в чашу.
  • Влити олію соняшникову.
  • Встановити режим «Випічка».
  • Час обрати 40 хвилин.
  • Проварити рис.
  • Помістити в чашу.
  • Розмішати.
  • Підсолити. Додати спеції. Перемішати.
  • У перцю вирізати серединку. Висипати насіння.
  • Нафарширувати перець.
  • Помістити в чашу.
  • У ємність влити воду. Додати томатну пасту.
  • Зубки часнику очистити. Нашаткувати. Закинути у воду.
  • Цибуля звільнити від лушпиння. Нашаткувати. Додати до соусу.
  • Болгарський перець звільнити від насіння і плодоніжки. Нашаткувати. Помістити в ємність.
  • Підсолити. Поперчити. Перемішати.
  • Залити в чашу на перці.
  • Кришку печі закрити.
  • Виставити режим «Гасіння» на годину.
  • Спробуйте також:  Тушкована картопля з м'ясом - 7 рецептів приготування

    В томатно-сметанному соусі

    У кожній сім’ї є свій варіант приготування цього смачного страви. Спробуйте приготувати перець, фарширований м’ясом і рисом в соусі. У вас вийде прекрасний, багатий, насичений вершковий смак.

    Інгредієнти:

    • паста томатна – 6 ч. ложок;
    • фарш -900 м, можна використовувати будь -;
    • перець, мелений запашний;
    • перець солодкий – 900 г;
    • сіль;
    • цибуля – 2 шт. ріпчаста;
    • вода – 1000 мл;
    • морква – 1 плід;
    • рис – 0,5 склянки;
    • олія соняшникова – 4 ч. ложки;
    • сметана середньої жирності – 500 мл;
    • кріп – 30 р.

    Приготування:

  • Видалити лушпиння з цибулин.
  • Моркву почистити.
  • Цибулини порізати кубиками дрібного розміру.
  • Натерти морквину, використовуйте тертку середнього помелу.
  • Нагріти сковорідку.
  • Влити олію.
  • Помістити овочі. Обсмажити. Вони повинні стати м’якими.
  • Фарш помістити в ємність.
  • Додати засмажку.
  • Крупу рисову промити. Не варити. Додати у фарш.
  • Посипати перцем. Підсолити. Перемішати.
  • Видалити насіння і плодоніжку у перчиком.
  • Помістити в звільнене місце начинку.
  • Взяти каструлю. У неї повинні бути високі борти.
  • Утрамбувати перці.
  • Приготувати соус. Змішати томатну пасту і сметану.
  • Залити водою. Підсолити. Перемішати.
  • Влити в каструлю.
  • Перці повинні бути повністю покриті рідиною.
  • Накрити кришкою.
  • Тушкувати півтори години.
  • Засипати зелень.
  • Згасити ще п’ять хвилин.
  • Готуємо з начинкою з овочів і рису

    Це соковитий і ніжний вегетаріанський варіант приготування. Фарширований перець у духовці виходить набагато смачніше, ніж в традиційному варіанті. Овочі готують окремо, не додаючи сіль. Ідеальний варіант для харчування в пісні дні.

    Інгредієнти:

    • перець – 11 шт.;
    • олія кукурудзяна;
    • капуста – 0,5 качана;
    • томатний сік – 250 мл;
    • морква – 2 шт.;
    • перець;
    • перець – 2 шт. болгарський для начинки;
    • сіль – 1,5 ст. ложки;
    • рис грубозернистий – стакан.

    Приготування:

  • Зварити рисову крупу.
  • Нашаткувати капусту.
  • Перекласти в сковорідку. Влити олію кукурудзяну. Підсмажити.
  • Натерти морквину. Підсмажити.
  • Подрібнити перець для начинки. Загасити.
  • Готувати овочі необхідно в різних сковорідках.
  • Перемішати всі підсмажені овочі.
  • Помістити до них рис. Додати сіль, перець.
  • Вирізати у перчиком серединку з ніжкою. Вимити насіння.
  • Помістити всередину начинку.
  • Влити масло в каструлю.
  • Помістити перчики.
  • Залити томатним соком.
  • Накрити кришкою.
  • Духова шафа повинен знаходитися на режимі 180 гр.
  • Помістити на годину в духовку.
  • Спробуйте також:  Як зварити рисову кашу – 10 рецептів приготування смачної каші

    Перець човниками, запечений з м’ясною начинкою

    Красиве, оригінально оформлене блюдо, яке прикрасить будь-який святковий стіл.

    Інгредієнти:

    • фарш – 220 г яловичий;
    • перець – 8 шт. солодкий;
    • перець;
    • масло вершкове – 2 ст. ложки;
    • сіль;
    • цибулина – 1 шт.;
    • сир – 150 г твердий;
    • морква – 1 шт.;
    • фарш – 220 г свинячої;
    • рис – 210 г відвареного.

    Приготування:

  • Розрізати перчики на дві частини.
  • Вичистити кісточки.
  • Відрізати ніжку.
  • Нашаткувати цибулю.
  • Моркву натерти.
  • Помістити на розпечену сковорідку з маслом цибулю. Обсмажити.
  • Закинути моркву. Підсмажити.
  • Помістити В ємність засмажку. Засипати рис, заздалегідь зварений.
  • Помістити фарш.
  • Посипати перцем. Підсолити. Перемішати.
  • Сир натерти.
  • В човники помістити фарш.
  • Посипати сиром.
  • Викласти на деко.
  • Помістити в духовку (180 гр.).
  • З начинкою з овочів і квасолі

    Спробуйте дієтичне корисне блюдо, яке готується без додавання м’яса, але від цього не втрачає своїх смакових якостей.


    Інгредієнти:

    • картопля – 5 шт.;
    • помідори – 10 шт.;
    • перець – 11 шт. болгарський;
    • лаврушка;
    • цибуля – 3 цибулини;
    • перець;
    • сіль;
    • квасоля біла – 250 г;
    • олія соняшникова;
    • часник – 5 зубчиків;
    • морква – 3 шт.

    Приготування:

  • Нашаткувати цибулини, попередньо видаливши лушпиння.
  • Знявши шкірку з зубків часнику, подрібнити.
  • Нагріти сковорідку.
  • Залити олією.
  • Помістити овочі. Гасити.
  • Бульби картоплі очистити.
  • Натерти, використовуючи тертку.
  • Відправити до овочів.
  • Картопля повинна бути підлозі готова.
  • Підсолити. Помістити квасоля. Посипати перцем. Перемішати.
  • Перець звільнити від кісточок і ніжки.
  • Помістити всередину овочеву начинку.
  • У ємність закинути лаврушку.
  • Перемістити перець.
  • З помідорів зняти шкірку. Для цього обшпарити їх окропом. М’якоть збити.
  • Полити перчики.
  • Посипати сіллю.
  • Приправити.
  • Накрити кришкою.
  • Томити близько двох годин.
  • Ледачі фаршировані перчики

    Ледачими можуть бути не тільки вареники і голубці, але і перці. Виходить особливе блюдо.

    Інгредієнти:

    • цибуля – 1 цибулина;
    • олія соняшникова – 6 ч. ложок;
    • фарш – 530 г;
    • вода;
    • рис – 270 г варений;
    • сметана – 4 ч. ложки;
    • лечо – 470 г;
    • спеції;
    • морква – 1 шт.

    Приготування:

  • З лечо соус злити в піалу.
  • Розрізати перчики.
  • Вирізати кісточки і ніжки.
  • Нашаткувати.
  • Натерти дрібно моркву.
  • Цибулю нашаткувати.
  • Розжарити сковорідку.
  • Влити олію. Помістити моркву і цибулю.
  • Підсмажити.
  • Взяти ємність.
  • Помістити фарш. Додати рис. Підсолити перемішати.
  • Засипати перчик і засмажку. Розмішати.
  • Відставити на чверть години.
  • Зліпити котлетки.
  • Викласти у форму.
  • До соусу налити сметану. Розмішати.
  • Додати перець. Підсолити. Перемішати.
  • Полити перчики.
  • Прибрати в духовку.
  • Режим 170 гр.
  • З курячим фаршем і рисом

    З фаршем з курки це блюдо виходить особливо ніжним і соковитим.

    Спробуйте також:  Картопля з тушонкою – 6 рецептів приготування

    Інгредієнти:

    • фарш – 650 г курячий;
    • рис – 200 г відвареного;
    • перець болгарський – 8 шт.;
    • морква – 2 шт.;
    • цибуля – 1 цибулина;
    • перець мелений;
    • сіль.

    Підлива:

    • лаврушка – 2 аркуша;
    • сіль;
    • олія соняшникова – 6 ст. ложок;
    • цибулина – 1 шт.;
    • цукор – 4 ч. ложки;
    • морква – 1 шт.;
    • перець – 3 горошини;
    • томатний сік – 0,5 літра.

    Приготування:

  • Вирізати серединку у перчиком.
  • Промити кісточки.
  • Моркву очистити. Натерти.
  • Цибулю почистити. Нашаткувати.
  • Розжарити сковорідку. Підсмажити овочі.
  • В тазу змішати фарш з рисом.
  • Додати засмажку.
  • Посипати перцем.
  • Підсолити.
  • Перемішати.
  • Помістити начинку в перчики.
  • Взяти казан.
  • Помістити перці.
  • Приготувати підливу.
  • Дрібно нашаткувати цибулину. Натерти морквину.
  • Підсмажити.
  • Влити томатний сік. Засипати цукор і сіль.
  • Помістити лаврушки і горошинки перцю.
  • Перемішати.
  • Залити перчики.
  • Накрити кришкою.
  • Тушкувати півтори години.
  • Перець, фарширований грибами і макаронами

    Це маловідоме блюдо, досить незвичайне. Приготувавши, завжди зможете здивувати гостей. Для приготування краще використовувати спіральки.

    Інгредієнти:

    • морква – 2 шт.;
    • сіль;
    • перець мелений;
    • макарони – 170 г;
    • перець болгарський – 9 плодів;
    • яйце – 2 шт.;
    • соус соєвий;
    • цибулини – 2 шт.;
    • гриби – 320 г свіжі;
    • помідори – 2 шт.;
    • сир – 220 г твердий.

    Приготування:

  • Видалити лушпиння з цибулин.
  • Нарізати. Для рецепту необхідні півкільця.
  • З морквини зняти верхній шар. Натерти.
  • Помідори – кубиками.
  • Розжарити сковорідку.
  • Помістити овочі.
  • Влити соєвий соус. Засмажити.
  • Зварити макарони і грибочки. Макарони залишити недоварені.
  • Відрізати плодоніжку у перчиком. Промити кісточки.
  • В піалу влити яйця. Перемішати.
  • Сир натерти.
  • У каструльці змішати гриби, сир, яйця, макарони. Підсолити. Посипати перцем. Розмішати.
  • Помістити начинку в перчики.
  • Взяти казан.
  • Покласти перці.
  • Посипати засмажкою.
  • Залити водою до половини перців.
  • Помістити в духовку.
  • Тушкувати півтори години.
  • З начинкою з креветок

    Порівняно з іншими варіантами приготування, начинка з креветками більш дорога. Страва готується просто, виходить оригінальний смак і неповторний аромат.



    Інгредієнти:

    • помідори черрі – 12 шт.;
    • креветки – 15 шт.;
    • цибуля – 1 шт.;
    • пармезан – 125 г;
    • часник – 2 зубки;
    • яйця курячі – 4 шт.;
    • соус соєвий – 2 ч. ложки;
    • оливкова олія – 2 ст. ложки;
    • болгарський перець – 2 шт.

    Приготування:

  • Нашаткувати часник і цибулю дрібними шматочками.
  • Розжарити сковорідку.
  • Налити олію.
  • Помістити овочі. Обсмажити.
  • Креветки промити. Почистити.
  • Нарізати. Помістити до засмажки. Загасити.
  • Перчики розрізати. Прибрати внутрішню частину.
  • В піалу викласти засмажку. Влити соєвий соус і яйця.
  • Томати розрізати на дві частини. Надіслати до засмажки.
  • Розмішати. Помістити в половинку від перцю.
  • Пармезан натерти.
  • Посипати на перець.
  • Помістити на деко.
  • Відправити в духовку.
  • Час приготування півгодини.
  • Загрузка...