Як приготувати капкейки з райдужним кремом

Капкейки ідеально підійдуть для діточок, оригінально виглядатимуть на весіллі чи дні народження. Тому маючи такий рецепт у своєму кулінарному арсеналі, ви будете радувати своїх рідних і дивувати гостей. Тісто для капкейків можна приготувати шоколадний, ванільний, банановим або, взагалі, розділити на декілька часток і кожну з них пофарбувати в різні кольори. Для фарбування використовуються харчові барвники. Тоді капкейки будуть красивими ще і всередині. Прикрашати їх можна мастикою, різноманітними кремами, ягодами і шматочками фруктів. Крім усього цього, ласощі можна робити з начинкою, що буде сюрпризом для гостей. В якості начинки я використовую різні фрукти, ягоди та горіхи. Наприклад, мені подобається поєднувати шоколадні капкейки з чорницею, ванільні з горішками в шоколаді. Для горіховою начинки досить просто взяти, наприклад, фундук занурити кожен горішок в розтоплений шоколад і остудити. Укладати горішки в серединку кожного капкейка. Взагалі, капкейки — це міні-тортики і їх прикраса дає величезний політ вашої фантазії. Рецептів цього чудового ласощі дуже багато і я вам розповім рецепт райдужного крему для капкейків. З таким кремом капкейки виходять незвичайно красивими і можуть прикрасити будь-яке свято.

 

 

Покроковий Рецепт капкейків з райдужним кремом з фото

Час виготовлення: 40 хвилин
Кількість порцій: 16-18 шт.

Для тіста знадобиться:

  • Вершкове масло – 200 г
  • Цукру – 150 г
  • Шоколад темний – 1 плитка
  • Кефіру – 100 мл
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Два яйця

Для крему знадобляться:

  • Вершкове масло – 200 г
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Води – 80 мл
  • Ванілін
  • Барвники три різних кольори

Як приготувати капкейки з райдужним кремом

  • Приготуємо тісто для капкейків.
  • Для цього ретельно розтираємо мягонькое масло з цукром.
  • Потім шоколадку необхідно підтопити на водяній бані. Шоколадку можна замінити на одну ложку какао-порошку.
  • В масляну масу додаємо яйця, розтоплений шоколад, кефір і все ретельно збиваємо блендером.
  • Окремо змішуємо борошно і розпушувач, все добре перемішуємо і додаємо в масляну масу.
  • Тісто необхідно дуже добре перемішати і наповнити їм кондитерський мішок.
  • Підготувати 16-18 формочок для випічки кексів і наповнити їх тестом.
  • Відправляємо випікатися при 180 градусах протягом 20 хвилин.
  • Готовність капкейків можна перевірити, проткнув їх зубочисткою. Якщо на зубочистці не залишається слідів, значить, вони готові. Відставляємо їх до повного охолодження.
  • Підготуємо райдужний крем.
  • Для цього мягонькое масло трішки збиваємо блендером.
  • Додаємо цукрову пудру, ванілін і ще раз ретельно збиваємо.
  • Під час збивання поступово і в кілька етапів додаємо воду кімнатної температури.
  • Отриманий крем розподілити на три частини і розкласти в окремі тарілки.
  • У кожну порцію крему додати по 1 чайній ложки барвника. Кольори підбирайте на ваш смак і настрій.
  • Я використовую блакитний, рожевий і жовтий колір.
  • І ретельно перемішати крем до отримання однорідного кольору.
  • Готуємо кондитерський мішок і за допомогою столової ложки по колу викладаємо три кольори крему. Можна періодично комбінувати за два кольори.
  • І наносимо крем на капкейки від країв до серединці в два шари.

Прикрасити можна посипати підсмаженими насінням кунжуту. І обов’язково поставте їх на 8 годин в холодильник. Цей десерт буде набагато смачніше, коли настоїться.