Як приготувати котлети з курячого фаршу? Рецепт з фото!

Котлети з курячого фаршу зробити буде дешевше котлет з іншим видом м’яса. І на приготування піде не так багато часу. Вони смажаться набагато швидше. Ще одним плюсом є те, що м’ясо курки вважається дієтичним, і їх можна вживати навіть під час дієти. В них міститься білок, тому їх можна їсти, щоб нарощувати м’язову масу.

Використовуючи такі рекомендації можна легко приготувати смачні котлети з курячого фаршу:

1. Фарш Для котлет краще робити самостійно. На це не піде багато часу, оскільки куряче м’ясо без праці перемелюється за допомогою м’ясорубки. Рекомендується разом з м’ясом перемелювати цибулю. Також можна додати подрібнений часник для більш яскравого смаку.
2. Для ніжності котлет фарш потрібно змішати з розтопленим вершковим маслом.
3. Щоб приготувати ідеальні котлетки для замочування хліба потрібно використовувати не молоко, а вершки. Курка і вершки в поєднанні надають котлет дивовижний смак.

Готуємо котлети з курячого фаршу за рецептом

Витрата часу – півтори години.
Порції – 8.

Склад продуктів для котлет з курячого фаршу:

  • 1. 500 г м’яса курки.
  • 2. 1 яйце.
  • 3. 1 ріпчасту цибулю.
  • 4. 4 зубч. часнику.
  • 5. Зелень кропу.
  • 6. 4 шматка білого хліба.
  • 7. 50 мл молока.
  • 8. Приправи.
  • 9. Сіль.
  • 10. Борошно.
  • 11. 100 г панірувальних сухарів.
  • 12. 3 ст. л. олії соняшника.

Покрокове Приготування котлет з курячого фаршу

  • М’ясо промивається, очищається від шкірки і подрібнюється за допомогою м’ясорубки.
  • Білий хліб очищається від шкірки і замочується в молоці.
  • Хліб віджимається і подрібнюється за допомогою блендера з очищеним цибулею, зубчиками часнику і гілочками кропу.
  • Повинно вийти щось на зразок кашки.
    Суміш змішується з фаршем, солиться і перчится.
  • Потім до неї додається яйце.
  • Фарш знову ретельно перемішується.
  • Щоб фарш не був надто рідким його можна змішати з однією столовою ложкою борошна.

З фаршу за допомогою змочених водою рук формуються котлетки і обвалюються в панірувальних сухарях. Смажаться котлети на сковорідці з олією з обох сторін і тушкують на слабкому вогні до готовності. До страви можна подати улюблений соус.

Котлети з курячого фаршу в духовці

Час приготування – 1 ч.
Порції – 8.

Склад продуктів для котлет з курячого фаршу в духовці:

  • 1. 500 г фаршу з курочки.
  • 2. 1 яйце.
  • 3. 1 ріпчасту цибулю.
  • 4. 3 скибочки хліба.
  • 5. 50 мл молока.
  • 6. Сіль.
  • 7. Чорний перець.
  • 8. Масло соняшнику.

Приготування котлет з курячого фаршу в духовці

Цибулину необхідно очистити, нарізати дрібненькими шматочками і обсмажити на сковорідці з олією. З батона обрізається скоринка. А м’якоть заливається теплим молочком або водичкою. Через пару хвилин хліб віджимається і додається до м’яса. Фарш змішують з підсмаженою цибулею, яйцем, сіллю і чорним перцем.
Деко змащують олією. Руки змочуються прохолодною водичкою. За допомогою рук формуються котлетки і викладають на деко. Котлети відправляються в гарячу духовку на 40 хвилин. До готових котлет можна подати будь-який гарнір, салат або соус.

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...