Як приготувати млинцевий торт


Приготувати незвичайне блюдо, яке здивує рідних і близьких дуже легко! Не обов’язково ходити на майстер-класи з кулінарії, щоб навчитися готувати шедеври. Пропонуємо розфарбувати сірі будні» і подати до столу чудовий млинцевий торт. Його можна приготувати з будь-якої вподобаної начинкою, будь це гриби, яблука, згущене молоко або сир. Головне, що страва вийде ситним, оригінальним і корисним.
Очевидно, виникає питання: «Як приготувати млинцевий торт?». Рецепт незвичайного страви досить простий. Для початку процесу приготування необхідно запастися усіма необхідними продуктами. Кулінару знадобиться всі ті інгредієнти, з яких роблять стандартні млинці і додаткові овочі, фрукти для начинки. Отже, на робочому столі повинні бути готові:

 

  • – яйця (3 шт);
  • – молоко (250 г);
  • – цукор (0,5 ч. л.);
  • – борошно (300 г);
  • – рослинне масло (2 ст. л.);
  • – сіль (знадобиться щіпка).

 

Процес приготування млинців з даного рецептом нічим не відрізняється від стандартного. Тому, після збивання молока та яєць, у них необхідно додати цукор, сіль, олію і борошно. Потрібно домогтися однорідності тесту, воно повинно бути рідким і без грудочок. Далі, як всім добре відомо, на розігріту сковороду тісто виливається і обсмажується до зарум’янювання з обох сторін. Загалом-то, і все, головний елемент млинцевого торта готовий.

 
Приготування начинки

 
Неможливо уявити собі, як приготувати млинцевий торт без начинки. Тому розглянемо кілька варіантів, за допомогою яких можна надати страві неповторний смак. Досить поширеним вважається начинка з грибами.

 

Для її приготування необхідно взяти:

  • – гриби печериці (500 г);
  • – бульйон курячий (150 мл);
  • – 20 %-і вершки (70 г);
  • – часник;
  • – твердий сир (100 г);
  • – сіль, перець за смаком.
  • Дивіться також:  Рецепт крем карамель з фото

     

    Починати процес приготування начинки слід з обсмажування цибулі і додавання до нього грибів, часнику. Поява соку можна вважати сигналом для додавання бульйону, вершків, солі і перцю. Обсмажується чудова начинка близько 5-7 хвилин.

     
    Додати в млинцевий торт можна також горіхи, яблука, корицю, сир і це буде дуже смачно і корисно. На останньому етапі слід викласти всі приготовані млинці, розбавивши їх вибраної начинкою. Тобто додавати інгредієнти потрібно шарами. Щоб торт вийшов ще смачніше й пахучіше, можна поставити його на кілька хвилин у розігріту духовку. Так млинці стануть теплими, запах кориці або будь-якої іншої начинки розкриється і в результаті навколишні будуть задоволені чудовим блюдом.