Як приготувати омлет на сковороді | Смачні рецепти

Омлет – блюдо, відоме у всьому світі. Мало хто знає, що готувати його почали ще в Стародавньому Римі, ось тільки подавали в якості десерту з медом і фруктами. З тих пір омлет стає все більш і більш популярним, а численні кулінарні книги у всіх країнах поповнюються все новими рецептами цього унікального страви. Я не помилилася, назвавши омлет унікальним, адже такої кількості варіантів приготування не має, напевно, жодне інше блюдо. Готують омлети в сковороді і в духовці, з начинкою і без, курячих, перепелиних, індичих та інших яєць. Особливою різноманітністю відрізняються омлети з начинкою – що тільки не додають в яєчну масу! Це і овочі, і гриби, і м’ясо, і ковбаса, і морепродукти. Кожне нове поєднання робить омлет незвичайним і оригінальним. Тут я запропоную кілька варіантів, як приготувати омлет на сковороді – класичний рецепт, омлет з молоком, пишний омлет із зеленню.