Як приготувати рибні котлети – 16 смачних і простих рецептів приготування

Котлетки з риби менш популярні серед кулінарів, ніж м’ясні. Пояснюється різниця тим, що вельми непросто відшукати вдалі рецепти обговорюваного страви. Далі розповідається, як приготувати рибні котлети з різних інгредієнтів швидко, смачно і дуже просто.

Класичні рибні котлети з минтая

Часто минтай стає основою битків і котлет. Це не дивно, адже він недорогий і доступний для всіх. Інгредієнти: 2 середні тушки риби (всього 750-800 г), 90 мл молока, картоплина, 2 столові ложки сметани, сіль, пара скибочок черствого батона, столове яйце, цибулинка, сухарна крихта для панірування.

  • Хлібний м’якуш замочується в підігрітому молоці, після чого втручається в пропущену через м’ясорубку рибу з цибулею і картоплею.Картопля повинна вийти дуже дрібною, інакше вона просто не прожариться в котлетах.
  • Вийшла основа солиться, в неї додається сметана і яйце.
  • Ліпляться невеликі рибні котлети з минтая, які потрібно запанірувати в сухарній крихті.
  • Страва добре поєднується з гарніром з рису і картоплі.