Загрузка...

Як зробити млинці на воді? Рецепт з фото!

Для деяких господинь зробити смачні млинці є великою проблемою, але слідуючи нескладним правилам цей процес можна зробити захоплюючим і простим.

Як зробити млинці на воді, рецепт

До млинців на воді чудово підходить варена згущене молоко, сир або м’ясний фарш. При правильному приготуванні вони виходити не менш смачними, ніж млинці на молоці. Робляться вони зовсім просто.
Склад продуктів для млинців на воді:

  • 1. Вода – половина літра.
  • 2. Кілька курячих яєць.
  • 3. Декілька ст. л. цукрового порошку.
  • 4. Кілька склянок борошна.
  • 5. Соняшникова олія.

 

Приготування млинців на воді
У глибокій мисці змішайте воду з сіллю, цукровим піском і яйцями. Збийте вміст миски з допомогою віночка. Повільно додайте борошно, перемішуючи, щоб не з’явилися грудочки. Додайте в тісто кілька столових ложок соняшникової олії. Перемішайте. Сковорідку потрібно добре розігріти і змастити соняшниковою олією. Перед смаженням кожного млинчика змащуйте сковорідку олією.
До млинців можна додати куряче філе, сир, крабові палички, шоколадну пасту або іншу добавку на ваш смак.

 

Млинці рвуться, чого не вистачає?

Щоб млинці не рвалися. Господині з досвідом радять проводити експерименти з пропорціями компонентів що входять до складу тіста. В основному це відноситься до борошна, молока і яєць.
Ще однією причиною чому млинці рвуться може бути додавання різних смакових інгредієнтів, наприклад, какао і ваніліну.
Для кращого випікання млинців залиште тісто настоятися на деякий час для придбання клейкості. Не варто відразу ж його використовувати. Йому вистачить постояти близько 15 хвилин, і потім можна випікати млинці.

 

Правила приготування млинців

Щоб ви не задавалися питанням, чому рвуться млинці при перекиданні, потрібно слідувати основним правилам і прислухатися до порад досвідчених кулінарів. Щоб млинці не рвалися!

Спробуйте також:  Зрази картопляні з помідорами - Рецепт з фото

 

  • 1. Не рекомендується яйця замінювати яєчним порошком, оскільки він впливає на смак млинців. Тільки з додаванням яєць млинці виходять тонкими і смачними.
  • 2. Не зловживайте з додаванням цукрового піску в тісто. Це може призвести до підгоряння млинців.
  • 3. Щоб усунути грудочки збивайте тісто за допомогою міксера, а не віночка або виделки. Для просіювання борошна рекомендується використовувати сито, для збагачення її киснем.
  • 4. Для приготування основи тесту воду або молоко можна замінити кефіром або сироваткою. Так вони набудуть додаткові смакові якості.
  • 5. Не можна в приготуванні тіста використовувати пиво або сік. Ці напої тільки зіпсують смак страви. Замість цього можна готувати на мінеральної газованої води.
  • 6. Борошно можна використовувати не тільки пшеничну, але і інші сорти: вівсяну, гречану, кукурудзяну і т. д.
  • 7. Для смаження млинців найкраще підійде старовинна чавунна сковорода. На ній вони вийдуть рівномірними і не подгорелыми. Можна використовувати спеціальні млинниці.
Загрузка...