Імбирний ель (Ginger Ale) – 5 рецептів приготування в домашніх умовах

У середні століття ароматний напій набув великої популярності. Як і зараз, пили його в чистому вигляді і додавали в алкоголь. Імбирний ель можна зробити в домашніх умовах і вразити гостей чудовим смаком свіжо приготованого напою.

Історія напою

У 18 столітті імбирне пиво користувався славою. Гурмани натирали імбир і насипали стружку в келих з пивом. Відвідувачі Англійських пабів мали можливість перетворити будь-який напій в імбирний ель. На вході закладу виставляли бочку, наповнену імбирною стружкою, всі бажаючі засипали її в пивні кухлі.

Популярністю імбиру скористався аптекар, який проживає в США. Томас Кэнтерел представив публіці свій винахід у 1870 році. Ель став порятунком для багатьох любителів пива, так як за часів сухого закону він зміг замінити алкогольні напої.

Спочатку напій був алкогольних.

Потім виробники розділили його на:

  • алкогольний;
  • безалкогольний.

Найчастіше імбирним елем називають газований напій без вмісту алкоголю. За смаковими якостями він нагадує лимонад.

Також виробляють і справжній алкогольний ель, який зберіг давні традиції виробництва. За кольором випускають темний напій і світлий. Перший – має більш насиченим імбирним смаком.