Качина грудка – 8 рецептів приготування

Частини тушки качки набагато рідше використовуються кулінарами, ніж курятина. Господині хвилюються, що з малознайомою птахом страва вийде пересушеним і занадто прісним. Насправді існує безліч вдалих рецептів приготування качиної грудки. Кращі з них описані далі.

Качина грудка запечена в духовці

Інгредієнти: 4 грудки, 10-12 картоплин, луковичка, часник за смаком, морквина, 2 великі ложки майонезу, сіль, суміш мелених кольорових перчиком.

  • Грудки натираються сіллю, перчатся і викладаються на покритий фольгою деко.
  • Зверху птах посипається тонкими брусочками моркви, кубиками цибулі, роздавленим часником, довільними шматочками картоплі. Овочі також солятся і перчатся.
  • Лист відправляється в дуже гарячу духовку на 60 хвилин.
  • Качина грудка в духовці поливається майонезом, розведених у теплій воді. Далі готується страва ще 15-20 хвилин.