Картопля по-французьки з фаршем – 7 рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді

Якщо ви шукайте рецепт універсального страви, яке наситить організм і принесе задоволення смаком, рекомендуємо приготувати картоплю по-французьки з фаршем.

Картопля по-французьки з фаршем в духовці

Для запікання буде потрібно мінімум часу. Картопля вийде смачною і апетитною. Можна готувати в звичайний будній день після роботи або подавати на святі.

Інгредієнти:

  • майонез;
  • фарш – 550 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль;
  • сир – 150 г;
  • сухий кріп – 10 г;
  • картопля – 1200 р.

Приготування:

  • Нашаткувати цибулину. Покласти у фарш. Розмішати. Посипати сіллю. Розмішати. Присипати кропом. Викласти шаром на деку.
  • Нарізати картопляні бульби. Знадобляться кружечки. Викласти на фарш. Присипати сіллю. Промазати майонезом.
  • Помістити в духову піч. Витримати чверть години. Натерти сир. Присипати блюдо сирної стружкою.
  • Витримати картоплю з фаршем в духовці чверть години.