Кебе – що це таке? Рецепт національної страви Кебе

Варто вам лише раз спробувати це незвичайне блюдо і воно стане частим гостем на вашому святковому столі. Господині замислюються про те, що таке кебе і як його правильно приготувати. Соковите і ніжне страва підкорити навіть самого вишуканого гурмана.

Кебе – що це таке?

Кебе – це традиційне блюдо, яке представляє ліванську кухню. Східна страва являє собою довгі довгасті м’ясні ковбаски, начинені своєрідним вмістом. Оболонка ковбаски традиційно виготовляється з м’ясного баранячого фаршу і заповнюється булгуром, кедровими горішками і спеціями. Потім її ретельно обсмажують з кожної сторони.

У сучасному світі кебе готують з різноманітними начинками, в число яких входять гриби, картопля, овочева зажарка, м’ясо птахи і риба.

Подають як самостійну гарячу закуску, а іноді доповнюють блюдо з гарніром з овочів і гострим соусом.