Класичний рецепт млинців на молоці і 8 додаткових рецептів

Вважається, що перші млинці з’явилися абсолютно випадково у ХХ столітті. Кухар, який готував кисіль з вівсянки на сковороді відволікся і страва пригоріло. Вийшов млинець із золотою скоринкою. З часом з’явилася маса варіантів приготування. Важко знайти сім’ю, в якій не люблять і не готують це ласощі. Вживають їх зі сметаною, варенням, джемами, медом, заправляють різними начинками. Ви можете підібрати найбільш підходящий класичний рецепт млинців на молоці.

Класичний покроковий рецепт млинців на молоці

Успіх цієї страви залежить від правильно підготовленого тіста. Воно повинно бути в міру густим і не містити грудок. У наш час на допомогу приходить міксер, з яким без проблем виходить ідеальна маса.

Інгредієнти:

  • Цукор – 6 ч. ложок;
  • Борошно – 300 гр.;
  • Сода гашене – 1 ч. ложка;
  • Яйця – 4 шт.;
  • Сіль;
  • Молоко – 1100 мл

Приготування:

  • Взяти ємність. Вбити яйце.
  • Засипати борошно.
  • Підсолити. Насипати цукор.
  • Додати соду.
  • Залити молоком. Розмішати.
  • Тепер необхідно скористатися блендером і збити.
  • Скориставшись силіконової пензликом, змастити сковорідку, яка до цього часу прогріта.
  • Черпаком зачерпнути тісто. Сковорідку нахилити. Тонким струменем перелити масу. Сковороду нахиляти в різні боки, так щоб маса повністю тонким шаром розподілилася по поверхні.
  • Коли низ підрум’яниться, взяти широку лопатку і перевернути. Після зарум’янювання перекласти в тарілку.