Компот з фейхоа на зиму – 8 смачних і корисних рецептів

В компоті з фейхоа зберігаються всі корисні речовини, які містяться в плодах. У зимовий час напій допомагає при авітамінозі, простудних захворюваннях і анемії. Пропонуємо найкращі рецепти компоту з фейхоа на зиму.

Базовий рецепт

Компот володіє приємним ароматом і містить велику кількість вітамінів. Напій приносить неоціненну користь людям із серцевими захворюваннями.

Інгредієнти:

  • цукор – 320 г;
  • фейхоа – 550 г;
  • лимонна кислота – 1 / 3 ч. ложки;
  • вода – 2650 мл.

Приготування:

  • Поставити стерилізуватися банки.
  • У воду насипати цукор. Закип’ятити і варити 3 хвилини. Помістити промиті ягоди. Для приготування використовуйте м’які плоди, які не мають пошкоджень. Закип’ятити і варити 6 хвилин.
  • Насипати лимонну кислоту. Перемішати. Перекласти плоди в банки. Залити сироп. Накрити кришками і закатати.