Корнуэльский яблучний пиріг – 6 рецептів, як спекти традиційний англійський пиріг

Багато хто думає, що корнуэльский яблучний пиріг – це звичайний яблучний десерт. Насправді за смаковими якостями він зовсім несхожий на шарлотку. Ласощі виходить повітряний, м’яке, ароматне.

Корнуэльский яблучний пиріг — історія походження

Англійські майстри зарекомендували себе за багато століть майстерними кулінарами. Вони навчилися готувати безліч смачних пирогів. Особливим виходить корнуэльский пиріг з яблуками.

У середні століття дружини рудокопів, які проживали в південно-західній Англії в регіоні Корнуолл, готували для своїх чоловіків смачну і ситну випічку. Рудокопи, які видобували у шахтах олово, в перервах могли поласувати смачним пирогом.

Корнуэльцы славляться різноманіттям випікає тістечка, які відрізняються формами, начинками і тестом. Найпоширеніший – яблучний варіант.