Котлети з індички в духовці – 8 рецептів приготування

Котлети з індички в духовці виходять смачними, корисними, низькокалорійними. Їх дозволяється давати навіть дітям старше 1 року. За бажанням, можна урізноманітнити таке блюдо різними добавками і начинками.

Котлети з фаршу індички

Склад продуктів: 720 г філе птиці, цибулина, картоплина, велика сіль, моркву, велике яйце, щіпка сухого кропу, базиліка, орегано, жменю крихти з сухарів.

  • Філе птиці ріжеться великими шматочками разом з цибулею, після чого укладається в чашу кухонного комбайна і максимально подрібнюється.
  • Овочі, що залишилися чистяться і перекручуються в пристрої з невеликою кількістю залишився в ньому фаршу.
  • Суміші з двох попередніх кроків з’єднуються, всипається сіль і всі заявлені приправи. Вбивається яйце і сухарна крихта.
  • Залишилося ще раз добре перемішати масу і сформувати з неї невеликі овальні заготовки.

Запікаються котлети з фаршу індички в духовці при температурі 200-210 градусів трохи більше півгодини.