Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування

Котлети з курячого філе виходять ароматними і рум’яними. Завдяки великій різноманітності варіантів приготування, можна готувати нове блюдо на кожен день. Тому котлети не набриднуть. В даній підбірці зібрані перевірені і найбільш цікаві методи приготування.

Рубані котлети з курячого філе

Найчастіше філе подрібнюють за допомогою м’ясорубки. Але зараз набирають популярність рубані котлети з курячої грудки, які спочатку маринують, а потім смажать, як оладки. Страва виходить соковитим, ніжним. Від задоволення можна проковтнути мова.

Інгредієнти:

  • майонез – 3 ст. ложки;
  • філе – 420 г;
  • масло;
  • часник – 3 зубки;
  • цибуля – 2 цибулини;
  • перець;
  • яйце – 2 шт.;
  • сіль;
  • борошно – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Кубиками нарізати філе. Шматки повинні бути близько пів сантиметра.
  • Нашаткувати цибулину. За розміром шматки повинні бути менше, ніж курячі.
  • Подрібнити зубки часнику.
  • Перемішати.
  • Залити майонезом.
  • Влити яйця.
  • Перемішати.
  • Присолити.
  • Засипати борошно.
  • Посипати перцем.
  • Розмішати.
  • Вкрити пакетом. Відставити на пару годин.
  • Залити олією сковорідку.
  • Прогріти.
  • Взяти столову ложку.
  • Зачерпнути масу.
  • Викладати, як оладки.
  • Обсмажити. При перших ознаках появи рум’яного кольору перевернути.
  • Накрити кришкою. Загасити.