Котлети з минтая – 6 дуже смачних рецептів

Минтай – корисна і смачна риба, доступна за вартістю. У неї ніжна дієтична м’якоть. Котлети з минтая виходять дуже ніжними. Їх можна приготувати з начинкою або підливою, подати до сімейного застілля або свята.

Дуже смачні рибні котлети з минтая

Смакові якості у минтая відмінні. Відсутній запах твані, немає гірчинки. Готувати можна, з використанням різних продуктів і приправ, застосовуючи різні способи приготування.

Складові рецепту:

  • минтай (філе) 700 гр;
  • одне яйце;
  • сухарі панірувальні;
  • картоплі два середніх бульби;
  • хліб білий, замочений у молоці 1 – 2 шматочки;
  • масло пост.;
  • цибуля ріпчаста 1 – 2 одиниці;
  • перець, сіль.

Треба накрутити через м’ясорубку, (як варіант, можна використовувати кухонний комбайн або блендер) рибу, цибулю, сиру картоплю, додати туди хліб, яйце, поперчити, посолити. Ліпляться котлетки, обвалюються в сухарях.

Масло наливають на розпечену сковороду, розігрівається. Туди викладаються котлети з двох сторін обсмажуються. Довгої смаження не потрібно, риба готується досить швидко.