Котлети з путасу – 7 дуже смачних рецептів

Якщо свинина і яловичина вже приїлися, то прекрасною альтернативою важкою для шлунка їжі стануть багаті корисними елементами рибні страви. Існує безліч подібних оригінальних страв, серед яких котлети з путасу виділяються економічністю, простотою виконання і чудовим смаком.

Рибні котлети з путасу в духовці

Ніжні і дуже ароматні вироби з легкістю готуються з 1 кг риби.

Перед тим як приготувати котлети в духовці, крім основного інгредієнта, слід підготувати наступні продукти:

  • моркву і цибулю – по 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • хліб – кілька шматочків;
  • сметана – 30 мл;
  • сіль і перець – за смаком.

Спосіб приготування:

  • З розморожених і добре промитих тушок готується філе шляхом зрізання плавників, голови, потрошіння та відділення м’яса від кісток.
  • Хліб заливається рідиною, а філе прокручується на м’ясорубці або подрібнюється в блендері.
  • Овочі очищаються і також подрібнюються в блендері або пропускаються через м’ясорубку.
  • Коли вся маса буде готова, в неї вбивається яйце, додаються розмочений хліб, сіль і приправи за смаком.
  • З отриманого фаршу формуються котлетки, які на деку змазують сметаною й випікаються в духовці близько 20 хвилин при температурі 200°C.