Крабовий салат з капустою – 6 рецептів приготування

Не можна себе уявити ситний повноцінний обід чи вечерю без апетитного, свіжого і строкатого салату. Саме таким є крабовий салат з капустою, який вимагає мінімум інгредієнтів, легкий в приготуванні і дуже смачний. До того ж, це неймовірно бюджетний рецепт, який підійде як для повсякденного трапези, так і до святкового столу.

Простий крабовий салат з білокачанної капустою

Пропонуємо приготувати традиційний варіант салату з крабовими паличками і капустою, для якого потрібні такі компоненти:

  • капуста білокачанна (0,5 головки середнього розміру);
  • крабові палички (100 г);
  • кукурудза консервована (100 г);
  • цибулина;
  • майонез;
  • спеції (сіль, перець);
  • зелень по сезону (за смаком).

Спосіб приготування:

  • Капусту ретельно промити. Вона може бути як зимового, так і ранній, все залежить від сезону. Розрізати головку рівно навпіл і, з виворітного боку нашаткувати, не зачіпаючи корінець.
  • Дрібно нарізати цибулю.
  • Процідити кукурудзу від маринаду.
  • Дрібно нарізати охолоджені крабові палички.
  • Всі компоненти з’єднати, перемішати.
  • Додати спеції, рубану зелень і майонез.
  • Врахуйте, що капуста швидко дає сік, тому заправляти салат необхідно безпосередньо перед подачею на стіл і негайно насолоджуватися свіжим смаком.