Крем-суп з брокколі і спаржі з фото

Цей суп шалено ніжний, смачний і, звичайно ж, дуже корисний. А який він гарний виходить! Обов’язково спробуйте приготувати цей чудовий крем суп з брокколі і спаржі за нашим рецептом. Адже в брокколі і спаржі дуже багато вітамінів і мікроелементів. Консистенцію супу можете регулювати на свій розсуд. Якщо ви любите суп більш рідкий тоді додавайте більше води, якщо, навпаки, кремову текстуру тоді зменшуйте кількість води. Взагалі, овочі в цьому супі можна змінювати. Наприклад, додати перчик болгарський, картопля, стебло селери, все це збагатить супчик новими смаками і ароматами. Ще можна додати сиру в самому кінці варіння. Для любителів морепродуктів він ідеально поєднуватися з креветками. Це самий легкий і дієтичний суп, завдяки низькому вмісту калорій його включають в раціон різних дієт. Готується він дуже швидко і легко це істотно заощадить вам час і сили.

Час виготовлення: 10 хвилин
Кількість порцій: 8 шт.

Для цієї страви знадобляться:

  • Брокколі – 400 г
  • Спаржа зелена – 400 г
  • Вершки – 1 стакан
  • Борошно – 2 ложечки
  • Вершкове масло – 30 г
  • Маленька луковичка
  • Пару зубків часнику
  • Сіль і перчик за смаком

Як приготувати крем-суп з брокколі і спаржі

  • Готуємо всі інгредієнти.
  • Для цього цибулину нарізаємо дрібними кубиками.
  • Також дрібненько ріжемо часник.
  • У каструлі підтопити вершкове масло, потім додаємо туди борошно і підсмажуємо при постійному помішуванні, щоб не було грудочок.
  • Додаємо цибулю і часник продовжуємо трохи обсмажують.
  • Потім додаємо води, промиту брокколі, спаржу і доводимо до кипіння.
  • Після закипання перемелюємо суп заглибним блендером.

І знову ставимо на вогонь, солимо, перчимо до смаку, додаємо вершки і кип’ятимо буквально дві хвилинки. Крем-суп готовий, смачного вам апетиту!

Рецепт цього крем супу можна віднести і до холодних супів. Оскільки він не втрачає своїх смакових якостей, якби він був гарячим або холодним. Додати додатковий смак і прикраси страви можна за допомогою сухарів. Їх дуже легко приготувати самим, для цього нарізаємо батон або хліб на шматочки, відрізаємо все скоринки і м’якоть ріжемо дрібненькими кубиками. Потім в сухій сковорідці підсмажуємо до рум’яності і додаємо в кожну порцію супу, перш ніж подати на стіл.

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...