Крижана риба – 8 рецептів приготування

Крижана риба відноситься до делікатесів завдяки багатому вмісту корисних елементів і насиченим смаковими якостями. При правильному виконанні різноманітних рецептів всі перераховані вище якості легко можна зберегти.

Як посмажити крижану рибу на сковороді

Крижана, вона ж безкровна, риба володіє ніжним м’ясом із солодкуватим присмаком, яке в смаженому вигляді буде чудово поєднуватися з помідорами і зеленню.

Для приготування знадобиться:

  • 4 тушки;
  • стопка оливкової олії;
  • цедра лимона;
  • трохи борошна;
  • сіль і спеції.

Спосіб приготування полягає у виконанні нескладних кроків:

  • Розморожена природним чином риба очищається і потрошится.
  • Тушки натираються сіллю, спеціями, тертої лимонної цедрою і збризкують ⅓ частиною оливкової олії.
  • Після того, як риба трохи промаринується протягом 10 хвилин, тушки обвалюються в борошні.
  • Обсмажується риба близько 10 хвилин на сковороді з рештою розпеченим маслом.