Куряча печінка – 14 рецептів і страв приготування печінки

Можна назвати універсальним продуктом курячу печінку. Рецепти з нею зустрічаються самі різні. На її основі готується суп, гаряче, оладки, котлети і навіть торти.

Куряча печінка — класичний рецепт

По класичному рецепту печінка просто гарненько обсмажується з цибульними кільцями і подається з будь-яким гарніром. Інгредієнти: півкіло субпродукту, 2 цибулини, трохи борошна, сіль, пахучі трави.

  • У печінки знімаються білі пленочки і прибираються кров’яні згустки. Після промивання вона не крупно ріжеться.
  • М’ясні шматочки обвалюються в невеликій кількості борошна, після чого до скоринки смажаться на будь-якому маслі. В процесі вони солятся і присипаються спеціями.
  • Залишилося відправити до жарящемуся продукту цибульні кільця і накрити сковорідку кришкою на 7-8 хвилин.
  • Ще гарячим страва подається до столу з будь-якими відповідними доповненнями. За таким же рецептом можна приготувати курячу печінку, смажену з цибулею в сметані. Досить буде в кінці додати на сковорідку півсклянки сметани.