Куряча шинка в ветчиннице – 6 рецептів

Сніданок — це не просто прийом їжі. Це заряд енергії на весь день. Поснідав спокійно і смачно — і сонце, здається, світить яскравіше, і понеділок вже не такий страшний. Не дивно, що до вибору страв на ранок багато господинь підходять з особливою ретельністю. Омлет, яєчня, коржі з сирною начинкою, бутерброди — все це може бути набагато смачніше з домашньої шинкою. Зробити її самостійно дуже просто. Як готується шинка куряча у ветчиннице, рецепт і деякі хитрощі обробки м’яса ви дізнаєтеся з цієї статті.

Що таке ветчинница?

 

Варені ковбаси та шинка незаслужено обділені увагою домогосподарок. А між тим процес приготування цих гастрономічних шедеврів гранично простий і вимагає мінімальних знань в кулінарії. На допомогу сучасним господиням прийшла ветчинница! Цей абсолютно простий за принципом роботи і конструкції предмет кухонного начиння з’явився на прилавках магазинів лише кілька років тому, але вже заслужив любов і довіру споживачів.

Ветчинница являє собою металеву конструкцію, виконану у формі порожнистого циліндра. Його дно і кришка знімні — один елемент надійно фіксується в пазах на нижній частині циліндра, інший підтягується до нього за допомогою тугих пружин. У простір між дном і кришкою закладається пакет з м’ясом, яке в процесі приготування все більше стискається пружинами.

На сучасному ринку досить широкий вибір ветчинниц і з кожним роком тільки розширюється їх асортимент. Як би не було, нічого принципово нового ні в одній конструкції немає. У комплект може входити термометр для визначення готовності м’яса — зручний, але необов’язковий бонус. Окремі конструкції можуть бути оснащені стаціонарним дном або однієї пружинкою замість трьох. Але наявність всіх цих зручних доповнень ніяк не відбивається на смаку готової шинки.