Курячі рулетики з начинкою – 10 смачних рецептів приготування в духовці на сковороді

Куряче м’ясо, з якого можна підготувати безліч перших і других страв, є невід’ємним продуктом щоденного раціону. Курячі рулетики з начинкою стануть прекрасним доповненням святкового столу або самостійним блюдом для недільного вечері в колі родини.

Прості курячі рулетики з начинкою на сковороді

Ніжні і соковиті рулетики з курячої грудки можна без праці підготувати з:

  • 1 грудки;
  • 2 яєць;
  • невеликого шматочка масла вершкового;
  • 100 г борошна;
  • стопки рослинного масла;
  • ½ Пучка улюбленої зелені;
  • приправи та солі.

Спосіб приготування:

  • Від кістки відділяється філейна частина, яка ділиться на прямокутні довгасті шматочки однакового розміру.
  • Відварюється 1 яйце.
  • Філейні шматочки притрушиваются спеціями і сіллю, після чого злегка відбиваються.
  • На одну сторону м’ясної основи викладаються шматочок масла, шматок відвареного яйця і гілочки зелені.
  • Філе згортається в рулетики, выкладывающиеся на блюдо в один шар.
  • Після того як вироби охолодяться півгодини в холодильній камері (це дозволить їм не розпадатися), кожен рулет мачає у збитому яйці, обвалюється в борошні і обсмажується на сковороді з гарячим маслом.