Лазанья в мультиварці – 9 простих рецептів

Лазанья в мультиварці – неймовірно смачна, ніжна інтерпретація італійського блюда, яка виходить навіть краще, ніж в духовці. Вона ідеально підходить для сімейного вечері, оскільки легка в приготуванні і не віднімає багато часу на підготовку продуктів.

Класична лазанья в мультиварці

Необхідні продукти:

  • спеції за смаком;
  • кілограм фаршу;
  • 0,9 літра молока;
  • дві цибулини;
  • 250 грам сиру;
  • три ложки томатної пасти;
  • листи для лазаньї;
  • 100 грам вершкового масла;
  • 50 грам борошна.

Процес приготування:

  • Увімкніть мультиварку в режим «Смаження», на дно чаші викладіть олію і розтопіть його. Додайте борошно, потримайте дві хвилини і вливайте молоко, постійно заважаючи складу. Готовий соус перелийте в іншу ємність.
  • Вимкніть прилад в режим «Випічка» і обсмажуйте в чаші фарш. Коли він почне міняти колір, додайте дрібно нарізану цибулю і приправте все спеціями.
  • Туди ж покладіть томатну пасту, поміняйте режим «Гасіння» і готуйте близько 5 хвилин.
  • Приберіть з чаші фарш, на дно покладіть трохи соусу, а потім листя лазаньї. Промажте їх, покрийте шаром фаршу і тертим сиром. Потім знову викладіть шар листя і заливайте блюдо залишилися Бешамелем. При необхідності повторіть послідовність.
  • Готуйте в режимі «Випічка» ще 60 хвилин і подавайте.