Ліниві голубці в мультиварці – 5 рецептів

Голубці це дуже смачне, ситне блюдо. Його приготування може відняти у господині весь день. Але якщо зробити ліниві голубці в мультиварці, у вас залишиться максимум часу на себе і домочадців, а страва з фаршу буде мати чудовий смак і аромат.

Класичний рецепт приготування ледачих голубців в мультиварці

Інгредієнти для приготування:

  • Рисові зерна — 0,2 кг;
  • Фарш — 0,3 кг;
  • Одна цибулина;
  • Сметана — 0,2 л;
  • Половина качана капусти;
  • Томатна паста — 14 склянки;
  • Вершкове масло — 1 невеликий шматочок;
  • Лаврове листя — 4 листочка;
  • Прянощі — за смаком.

Як готувати:

  • Цибуля звільнити від лушпиння і порізати дрібними шматочками.
  • Капуста шинкуется ножем з великим лезом.
  • Морква протирається з допомогою великої терки.
  • Налити рослинне масло в мультиварку. Слідом покласти цибулю з морквою і посмажити, вибравши режим “випічка”, до утворення золотистого відтінку.
  • У цей період часу підготувати рис, промивши його помістивши під кран.
  • Після того як час в мультиварці закінчиться, покласти в чашу рис, слідом залити воду і сметану. Рівень води повинен бути вдвічі вище рівня рису.
  • Слідом покласти залишилися інгредієнти.
  • Знову включити режим випічки.
  • Через 10 хвилин закинути капусту і фарш.
  • Включити функцію “рис”. Таймер поставити на 45 хвилин.
  • Після завершення програми, м’яку масу сказати котлетки і розкласти по тарілках.