Локшина по-флотськи – 7 смачних рецептів приготування

Локшина по флотськи – це просте і ситне блюдо, яке багато хто називає російською версією італійської болоньєзе. Для приготування такої страви потрібні тільки два основних інгредієнта – це м’ясо і локшина. Але сьогодні його готують з додаванням овочів, всіляких приправ і спецій. Тому, завдяки різноманітності способів приготування, кожен може вибрати для себе найбільш підходящий рецепт.

Класичний рецепт

Ніхто не знає, звідки прийшло до нас це чудове страву. Багато хто впевнені, що локшину готували для моряків, проте достовірних підтверджень начебто немає. Тому не будемо вдаватися в історію, а просто розповімо, як можна швидко, смачно і ситно нагодувати свою сім’ю. Для рецепта знадобиться м’ясний фарш, а вибір його складу залишається за кулінаром, оскільки для такої страви можна використовувати будь-який вид м’яса.

Інгредієнти:

  • півкіло м’ясного фаршу;
  • цибулина;
  • 320 г локшини;
  • два види масла.

Спосіб приготування:

  • Локшину відварюємо в підсоленій воді до готовності.
  • У сковороду вливаємо олію і додаємо трохи вершкового. М’ясний фарш обсмажуємо протягом 15 хвилин.
  • Окремо пасеруємо півкільця цибулі і змішуємо їх з фаршем.
  • До м’яса з цибулею викладаємо локшину і перемішуємо. Тепер страву можна подавати до столу.