Макарони по-флотськи з тушонкою – 6 рецептів, як приготувати

Хіба знайдеться така людина, яка хоча б раз в житті не пробував макарони по-флотськи з тушонкою? Це максимально простий в плані приготування страву, але, тим не менш, дуже ситна. Його можна урізноманітнити і зробити практично шедевр кулінарії.

Класичні макарони по-флотськи з тушонкою

Якщо ви хочете приготувати макарони по флотськи з тушонкою, але не знаєте, як правильно, то скористайтеся наступним покроковим рецептом.

Що знадобиться:

  • макарони будь – 100 г;
  • тушонка яловича – 1 банка;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • слив. масло – 30 г;
  • сіль;
  • спеції.

В першу чергу набираємо в каструлю воду, щоб вона повністю покривала макарони і відправляємо її на плиту закипати. Нарізаємо дрібно цибулю, моркву натираємо на середній тертці. Після розтину банки з тушонкою, необхідно зняти верхній шар жиру. Саме м’ясо викладіть в глибоку тарілку, і розімніть вилкою на дрібні шматочки.

Коли вода закипить, покладіть сіль за смаком, увімкніть на плиті середній вогонь і висипте макарони. Час варіння займе приблизно 10 хвилин. Не забувайте постійно помішувати, щоб вироби не прилипали до дна каструлі. Після того, як макарони зваряться, відкиньте їх на друшляк і залиште на пару хвилин охолонути. Потім перекладіть їх в окрему тарілку з шматочком масла і перемішайте.

На плиту ставиться сковорода з рослинним маслом. Зачекайте, поки воно трохи нагріється і розподілиться по всьому дну. Покладіть туди спочатку цибулю, потім моркву і в самому кінці тушонку. Обсмажуйте суміш 3-5 хвилин, постійно помішуючи. Потім макарони змішуються з засмажкою і їх можна подавати до столу.