Макарони з сосисками – 7 рецептів приготування

Коли немає можливості витратити на приготування декілька годин, проте й голодувати – не вихід, на розум приходять самі прості рецепти, які передаються з покоління в покоління. До таких належать і макарони з сосисками. До них можна подавати різні соуси, салати, піджарки і спеції, які додадуть цікавий смак і не залишать нікого байдужим.

Простий рецепт

Інгредієнти:

  • Половина пачки макаронів будь-якого типу;
  • 4-5 сосисок;
  • 1 стакан води;
  • Сіль;
  • Томатна паста, спеції за смаком.

На початку готування потрібно налити воду в каструлю, дочекатися її кипіння і покласти сухі макарони. Традиційно відварюємо їх, солимо за смаком. В іншу ємність налити води, покласти сосиски і як тільки закипить вода – відрахувати 10-15 хвилин. Як тільки всі інгредієнти будуть зварені, можна подавати їх до столу. За бажанням полити макарони кетчупом, сиром або іншими наповнювачами і насолоджуватися смачним і простим вечерею.

Це найпростіший варіант, оскільки він не вимагає смаження, тушкування та чіткого спостереження за приготуванням їжі.

Однак навіть швидкий рецепт можна урізноманітнити – додати моркву, попередньо посмажену з цибулею, або топлений сир.